Usikkert om Osimhen rekker Liverpool-kampen

Victor Osimhen har ikke ikke vært i stand til å trene for fullt foran Liverpools besøk i Napoli.

Victor Osimhen fikk en liten skade i Napolis bortekamp mot Lazio i helgen, og det virker nå usikkert om angrepsspilleren rekker onsdagens kamp mot Liverpool. 

Get Italian Football News melder at nigerianeren ikke har vært i stand til å trene for fullt foran Liverpools besøk på Stadio Diego Armando Maradona.

Luciano Spallettis mannskap sikret seg en imponerende 2-1-seier over Lazio i helgen, etter å ha ligget under 1-0. Scoringer fra sommerkjøpene Kim Min-jae og Khvicha Kvaratskhelia sørget for det. 

Skadeoppdatering

Napoli har kommet med en skadeoppdatering foran kampen mot Liverpool, etter at de trente tidligere i dag. Troppen ble da delt i to, hvor de som spilte lørdag jobbet i styrkerommet, mens resten var ute på treningsfeltet. 

Diego Demme trente for seg selv, da han jobber seg tilbake fra skade. Hirving Lozano, som ble båret av banen med en ansiktsskade mot Lazio, har vært undersøkt, og det virker ikke som skaden hans er alvorlig. Rapporten slår imidlertid fast at Victor Osimhen fikk en liten skade mot Lazio, og også han trente for seg selv i dag. Nigerianeren gjorde bare minimalt med treningsarbeid.

Osimhen har startet samtlige fem kamper for Napoli denne sesongen, og scoret mål i de to første, mot Hellas Verona og Monza. Totalt står han med to mål og en målgivende pasning så langt denne sesongen, da han også noterte seg for en assist i ligaåpningen mot Hellas Verona, som Napoli vant 5-2.