Liverpool skal ha sagt nei til Napoli to ganger

Napoli vil låne Kostas Tsimikas, men Liverpool sier nei, ifølge gresk journalist.

3. aug 2021 kl 10.37Jens Bessesen

Giannis Chorianopoulos i avisen Sportime pleier å ha god innsikt når det gjelder nyheter rundt greske spillere og gresk fotball. Chorianopoulos var først ute med nyheten om at Liverpool ville kjøpe Kostas Tsimikas fra Olympiakos i fjor. 

Han var også den som meldte om at Tsimikas var smittet av Covid-19 høsten 2020. Nå kommer han med nye opplysninger rundt venstrebacken. 

På Twitter skriver journalisten at Napoli er interessert i å låne 25-åringen, og at de har sendt en forespørsel til Liverpool to ganger om et utlån. Liverpool skal imidlertid ha sagt nei begge gangene, da de ikke har noen planer om å låne ut Andy Robertsons vikar.

Tøff første sesong

I juli snakket Tsimikas om det som var en tøff første sesong i England, preget av mange skader i tillegg til koronasykdommen. Det ble minimalt med spilletid. 

– Jeg vet at jeg konkurrerer med verdens beste venstreback. Det motiverer meg til å gjøre jobben min hver dag, å fortsette å stå på og jobbe hardt for å bli så god som jeg kan bli, sier Tsimikas til Liverpoolfc.com.

Den greske landslagsspilleren innrømmer at hans første tid i England ikke ble som forventet, og at det var krevende.

– De første seks månedene var svært vanskelige for meg fordi jeg hadde korona og to skader, men andre halvdel var veldig bra. Jeg trente hardt og kom tilbake fra skadene. Nå er jeg klar og i form til å gi alt for dette laget, og hjelpe dem å nå våre mål, sier han.

Tsimikas skal ha funnet seg godt til rette i stallen, og blant annet har han blitt god venn med Mohamed Salah.