Keita skal ikke spille landskamp

Naby Keita blir ikke med i i Guineas tropp likevel.

Naby Keita har ikke spilt kamp for Liverpool siden Community Shield 31. juli. Han satt på benken mot Crystal Palace i midten av august, og trente med laget fem dager senere. Siden det har ingen sett noe til 27-åringen.

Han er utelatt fra årets Champions League-tropp, og er på utgående kontrakt, uten at det virker som at partene har kommet noe nærmere etter diskusjoner om forlengelse.

Siden spilleren gikk skadet var det veldig overraskende å se at han ble tatt ut for Guinea til privatlandskampene mot Algerie og Elfenbenskysten denne uken. Jürgen Klopp ble spurt om uttaket før kampen mot Ajax, og forventet ikke at Keita kom til å reise.

Nå er det bekreftet at han ikke skal møte.

Ville ha han med

Sportsguineen.com melder at landslagssjef Kaba Diawara nå har akseptert at landslagskapteinen hans er skadet, og at han blir igjen på Merseyside.

På AXA Training Centre vil han fortsette å få behandling for skaden sin.

Det er snakk om en muskelskade, men håpet er at vi får se Keita på banen igjen i løpet av oktober. Det er en måned der Liverpool spiller ni kamper. Deretter venter fire kamper på 12 dager i november, før det er VM i Qatar.