På søndag starter Women's Super LeagueLFC Women henter målvakt fra byrival Everton

Liverpool er tilbake på øverste nivå. Søndag kommer den regjerende mesteren på besøk, og kampen vises på norsk TV.

Det er lenge til herrelaget skal i aksjon, så de to neste helgene kan en sette av for å bli bedre kjent med klubbens damelag.

Liverpool FC Women er tilbake på det øverste nivået, og starter sesongen sin på søndag. Da kommer Chelsea til Prenton Park. Chelsea har vunnet ligatittelen de siste tre sesongene, og FA-cupen de siste to årene.

De ledes av profilerte Emma Hayes, og har de norske landslagsspillerne Guro Reiten og Maren Mjelde i stallen, samt fjorårets toppscorer i divisjonen Sam Kerr.

Liverpools mål for sesongen vil være å beholde plassen.

Keeper fra Everton

Før helgen har Liverpool bekreftet en ny signering. Det er den 18 år gamle målvakten Faye Kirby, som kommer fra Everton, der hun har gått gradene på akademiet. Hun skal gi Rachael Laws og Eartha Cumings kamp om plassen.

– Faye har et enormt potensial. Hun er landslagsspiller for England U19, og en vi har fulgt det siste året. Vi tenkte ikke to ganger da vi fikk muligheten til å snakke med henne, sier Joe Potts, som er keepertrener for LFC Women til Liverpoolfc.com

Liverpool møter Everton neste helg, søndag 25. september.

Hovedpersonen selv gleder seg til å spille for de røde.

– Jeg gleder meg til det som er i vente. Det er en god klubb, en stor klubb, med forhåpentligvis mange opplevelser i vente. Da jeg først hørte om interessen til å komme til klubben, var det noe som gjorde meg spent, og jeg trengte bare noen få samtaler med Matt Beard og Joe Potts for å få meg til å ønske overgangen, sier hun.

Liverpool FC Women - Chelsea Women har blitt flyttet fra 19.45 til 18.00 på søndag. Kampen ser du på Viaplay.