Napoli-manageren ønsker trøyene til to Liverpool-spillere

Det er en god grunn til at Luciano Spalletti ønsker seg spillertrøyene til Alisson Becker og Mohamed Salah etter møtet med Liverpool onsdag kveld.

Napoli møter Liverpool i åpningskampen i gruppe A i Champions League, og det hører med til sjeldenhetene at det ene lagets manager ber om spillertrøyene til to av spillerne på motstanderlaget under pressekonferansen foran kampen. Men det gjorde Luciano Spalletti i dag.

– Jeg gleder meg til å hilse på Alisson og Mohamed Salah igjen. Jeg var så heldig å trene dem begge, og jeg ser frem til å se dem i aksjon igjen, sier Spalletti om Liverpool-duoen han var manager for i Roma.

– Da Alisson gikk til Liverpool fra Roma var han en av de dyreste keeperne gjennom tidene, men han har likevel vist seg verdt pengene. Dersom du forsøker å sammenligne Alisson med andre keepere, så er han nesten nummer 9 blant keepere gjennom sin status, karakter og kvalitet.

– Når det gjelder Mo Salah, så husker jeg en pressekonferanse etter en 4-0-seier over Palermo, hvor jeg påpekte at han sprintet tilbake 60 meter for å vinne ballen tilbake selv om vi ledet 4-0. Han er en av disse spilleren som kan vinne en ball som virker tapt. 

– Liverpool-trøyene til Alisson og Salah er to trøyer jeg håper å få i samlingen min, og jeg vil gi begge en varm velkomst i morgen, lovet Spalletti.