Foreslår radikale endringer i cupene

Denne uken skal Premier League-klubbene diskutere fremtiden til cupene.

Onsdag skal Premier League-klubbene ha et nytt møte, der de skal diskutere fotballkalenderen fra og med 2024, rapporterer The Times

Der skal kampbelastningen stå høyt på agendaen, og Premier League ønsker å frigi mer plass i terminlisten. Det er en sak Jürgen Klopp har snakket høyt om ved mange anledninger, og nå ser det ut som at noe kan skje.

Det skal ikke være tema å legge ned ligacupen, slik som det tidligere har vært foreslått, men et forslag er å la klubbene som er involvert i europacupfotball slippe å delta i turneringen Alternativt stille med U21-lag.

Endringer i FA-cupen

Dette kommer til å bli en ny sesong der omkamper i FA-cupen er tema, ettersom dronning Elizabeth II sin bortgang gjorde at flere Premier League-kamper måtte utsettes. Det i en sesong der kalenderen allerede er smekkfull på grunn av VM.

Det ligger i kortene at omkamper utgår denne sesongen, for å få plass til kamper som Chelsea - Liverpool.

Det vil på onsdag komme forslag å slutte helt med omkamper i tredje og fjerde runde av FA-cupen fra 2024, melder The Times. Det er noe FA vil måtte gå med på.