Spillerbørs og folkebørs etter Nottingham Forest - Liverpool 0-1Det ble tøft, men Liverpool gjorde akkurat nok til å sikre ny tur til Wembley

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Har en veldig stille og rolig kveld på jobben. Når han først må gjøre noe, er verdens beste målvakt som vanlig trygg.

Joe Gomez7

Får en sjelden sjanse som høyreback, og startet veldig bra mot livlige Brennan Johnson. Kun én gang blir han lurt – da får han lagt Johnson i bakken og tar det gule kortet. Prøver seg også med tre skuddforsøk, det er uvant kost fra Gomez. Den ene gangen Forest lurer offsidelinja er han på plass og rydder opp med sin hurtighet. En solid kamp på høyrebacken.

Ibrahima Konaté7

Franskmannen har velidg god kontroll når det skal bli en slik type kamp med lange oppspill, dueller og løp der han har en halv banehalvdel å ta igjen motstanderen. Står virkelig frem, og er Liverpools beste i dag.

Virgil van Dijk7

Virgil trives også mot fysiske Championship-spillere, og setter seg i respekt med å dominere i duellene både i lufta og på bakken. Forest sin største sjanse kommer etter at Virgil er oppe på Forest sin banehalvdel og feilberegner i en takling, før Forest kontrer med mange mann.

Kostas Tsimikas7

Spiller en bedre førsteomgang enn andreomgang, spesielt defensivt, men det er i andreomgangen han blir avgjørende. Selv om det er en del rusk defensivt, og en del svake avleveringer, er avleveringen perfekt for scoringen – og det er det som betyr noe. Innlegget til Jota var helt perfekt.

Fabinho7

Må løpe mye og dekke store rom på midtbanen, og det gjør han så klart strålende. Leser spillet veldig bra, og er veldig mye involvert. Er Liverpools bestemann så lenge han er på banen, før han byttes ut etter 64 minutter.

Naby Keita5

Ligger i en offensiv midtbanerolle, og har en middels førsteomgang der han har noen litt frustrerende ballmist i lovende posisjoner. Et av problemene for Keita er at ein gjerne forventer litt mer, og spesielt mot Championship-motstand. Tas av banen etter 64 minutter.

Alex Oxlade-Chamberlain5

Er involvert i en del av det som skapes offensivt før pause, men ofte blir det litt upresist og frustrerende. Kommer til mange innlegg, men kvaliteten er så som så. Veldig frustrert når han tas av banen, i en kamp der han endelig har fått spilletid.

Harvey Elliott5

Takles unødvendig hardt ute på kanten, men ser ut til å riste det greit av seg og fortsetter. Sliter med å komme inn i kampen, og blir veldig anonym. Han ser rett og slett litt kamprusten ut. Tas av banen etter 64 minutter.

Roberto Firmino6

Starter veldig lovende, med flere flotte kombinasjoner og detaljer. Så kommer han alene med keeper for kampens største sjanse. Den vanligvis så uegoistiske spilleren prøver seg på en chip som leses, og ser ut til å miste selvtilliten litt.

Diogo Jota7

Gjør livet vanskelig for Djed Spence, som er en av Forests mest omtalte spillere, og har linkes til Bayern München. Kommer til en del nestensjanser innledningsvis. Får Liverpools første gode sjanse etter pause, og bør sette målvakten på større prøve. Viser seg som den goalgetteren han er når han ligger på offsidelinja og scorer fra kort hold!

Jordan Henderson

Kommer inn i det 64. minutt for Naby Keita.

Thiago Alcântara

Erstatter Fabinho i det 64. minutt, og vil umiddelbart ha ballen og er veldig mye involvert.

Luis Diaz

Kommer inn for Alex Oxlade-Chamberlain i det 64. minutt da Klopp endret litt på systemet. Mer anonym her enn han har vært i kampene sine så langt.

Takumi Minamino

Erstatter Alex Oxlade-Chamberlain de siste 26 minuttene. Kommer til et skuddforsøk som blir blokkert, og vinner ballen høyt oppe i banen, men er ikke spesielt involvert.

Jürgen Klopp7

Stiller et ganske sterkt lag, og det sier en del når han må klare seg uten spillere som Salah, Mané, Alexander-Arnold og Robertson i troppen. Stiller med et nytt angrep i dag, og det mangler kanskje litt hurtighet og gjennombruddskraft. Er misfornøyd når det er målløst etter timen og gjør fire bytter. Liverpool er i semifinale – så kan vi egentlig klage?