U18:15-åringen scoret sitt tredje mål for sesongen, men til ingen nytte

Liverpool U18 gikk på sitt fjerde strake hjemmetap lørdag ettermiddag.

Liverpool U18 - Wolverhampton U18 2-4 (0-2)

Marc-Bridge Wilkinsons mannskap har vært gjennom en svært svak periode med resultater den siste tiden, og det ble ikke bedre da Wolverhampton kom på besøk til akademiet lørdag ettermiddag.

Ulvene tok først ledelsen etter bare 12 minutter, før et selvmål av midtstopper Emmanuel Airboma sendte bortelaget til pause med en 2-0-ledelse.

Joe Bradshaw og Joshua Lambie ble byttet inn til pause, men det skulle ta en liten halvtime før det ga uttelling for de røde. Wolverhampton gikk opp i en 3-0-ledelse etter timen spilt, før Keyrol Figueroa ble den første røde spilleren på scoringslisten.

Et par minutter senere stod det også 1-4 på resultattavla, og på overtid av kampen dukket Joe Bradshaw opp (igjen) og satte inn et trøstemål. 15-åringen står nå med tre mål og en målgivende pasning på åtte kamper.

FRA START: Kieran Morrison, som signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool fredag, kunne ikke forhindre tap.

Marc-Bridge Wilkinson har mistet mange av sine beste spillere til U21-nivå i løpet av sesongen (Carter Pinnington, Amara Nallo, Trey Nyoni, Jayden Danns, Trent Kone-Doherty), noe som har vært helt avgjørende for resultatene på U18-nivå i 2024.

Slik startet U18: Morana - Pitt, Furnell-Gill, Airoboma, Evers, Laffey, Kelly (Lambie 46), Onanuga - Morrison, Ahmed (Bradshaw 46), Young (Figueroa 62).

Ubenyttede reserver: Hall, Lonmeni.

U18-laget sesongavslutter mot Derby om den 11. mai.

Åtte skudd, men ingen på mål: – Vi var uheldig

Liverpools sjansesløseri fortsatte i 2-2-kampen mot West Ham.

Nyheter 27.apr 18:37