Carvalho fortsetter storformen - sesongen ferdig for flere av de utlånte

Den utlånte Liverpool-spilleren leverte tre målpoeng for playoff-jagende Hull forrige uke, mens sesongen nå er over for flere av de andre som har vært på lån.

Championship, England

Fabio Carvalho fortsatte storformen i to kamper for Hull i forrige uke. Først sørget han for en sterk borteseier med mål og målgivende pasning da Coventry ble slått 3-2, og deretter leverte han en målgivende i 3-3-kampen hjemme mot Ipswich. Hull er to poeng unna playoff med én serierunde igjen. Tyler Morton startet begge kampene, men ble byttet ut relativt tidlig. 

Nedtur for Nat Phillips og Cardiff, som tapte hele 4-1 hjemme mot Middlesbrough i helgen. 

Billy Koumetio var nok en gang ubenyttet reserve da Blackburn måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Coventry, og dermed risikerer de å rykke ned til League One. 

League One, England

Luke Chambers serverte en målgivende pasning for Wigan da Bristol Rovers ble slått 2-0 i siste serierunde i League One. Chambers har spilt 18 kamper og levert fire målpoeng fra venstrebackposisjon hos den tidligere Premier League-klubben.

De to utlånte venstrebackene storspiller i hver sin klubb

De to utlånte venstrebackene storspiller i hver sin klubb

Venstrebackene Owen Beck og Luke Chambers banker på døren til Liverpools førstelag.

Innsikt 22.apr 15:22

Calvin Ramsay sitt mislykkede utlån i Bolton er ikke helt over, ettersom de skal ut i playoff om opprykk til Championship. Men etter bare å ha vært på banen i tre ligakamper siden utlånet i januar spørs det om høyrebacken får tillit i så viktige kamper.

League Two, England

Luca Stephenson ble benket da playoffen glapp på målstreken for Barrow. De havnet poenget unna opprykksplayoffen, og 20-åringen vender hjem etter å ha spilt 30 ligakamper denne sesongen.

James Norris spilte 90 minutter da Tranmere ble knust 4-1 av Accrington i det som var avslutningen på en skuffende sesong. 21 år gamle Norris har vært mye skadet og fikk bare spille 16 kamper i League Two. 

Harvey Davies og Crewe skal ut i playoff, men det er lenge siden målvakten har fått tillit hos laget som endte som nummer seks. Adam Lewis var ikke i troppen da Newport tapte 4-1 mot Bradford City. 

Northern Premier West, England

Luke Hewitson og Stalybridge Celtic avsluttet sesongen med å vinne 2-1. Målvakten har spilt fast på nivå syv denne sesongen.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg og Mainz kunne tatt steget ut av nedrykksplayoffen da de ledet over Köln, men det endte 1-1 etter en utlikning på overtid. Etter en god periode ser Mainz ut til å ha sikret seg minst playoff, men de jager en trykk plass i Bundesliga med tre kamper igjen. 

Bundesliga, Østerrike

Viteszlav Jaros og Sturm Graz tok et sterkt poeng mot RB Salzburg, og leder fremdeles serien med tre poeng. Jaros slapp inn to mål, men gjorde mange gode redninger.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo spilte så godt som hele kampen for Burgos da det endte 2-2 mot Amorebieta. Burgos jakter en playoffplass om opprykk. 

Owen Beck (Dundee FC) og Dominik Corness (Yverdon) er skadet. James Balagizi (Kilmarnock) og Jakub Orjzynski (Den Bosch) var utelatt fra troppen. Marcelo Pitaluga (St. Patricks) har endt på benken i Irland.