Delte spesiell historie fra kvelden etter Everton-tapet

Jürgen Klopp og sønnen tok seg en tur ut i Formby like utenfor Liverpool etter Merseyside-derbyet.

Jürgen Klopp er på vei inn i sine siste uker som manager i Liverpool Football Club, noe som utvilsomt vil bli og kanskje allerede er noe kan kjenner veldig på. Tyskeren har tatt klubben, byen og menneskene til sine hjerter, men snart er det altså over.

I et intervju med TNT Sports før kampen mot West Ham, delte Liverpool-sjefen er historie om da han og sønnen var ute en tur i Formby, like utenfor Liverpool-by. Han forventet å si unnskyld flere ganger til forbipasserende supportere, men situasjonen ble en helt annen.

– Min sønn er her på besøk, så det siste vi ønsker å gjøre torsdag kveld var å se City-kampen (mot Brighton). Vi gikk heller ut i Formby og satt ute faktisk. Jeg var ikke sikker på om folk ønsket å se meg der, for det bor mange Everton-supportere der også. Men vi gikk ut uansett og hadde det utrolig kjekt.

– I løpet av tiden vi satt der, kom det rundt tjue personer bort til meg å sa takk. Jeg var i et humør hvor jeg ønsket å si unnskyld for kvelden før, mest fordi jeg vet hvor viktig den kampen er for folket i Liverpool. Responsen var likevel: «Nei, nei, vi ønsket bare å takke deg». Det er helt vilt hvordan folk er her. Everton-supporterne fortjener å være glade én gang i året også, sa Klopp med et smil om munnen.

GODT LIKT: Innerst inne hadde nok Everton-supporterne elsket å ha Jürgen Klopp som sin manager.

GODT LIKT: Innerst inne hadde nok Everton-supporterne elsket å ha Jürgen Klopp som sin manager.

– Veldig takknemlig

I Formby møtte også Liverpool-sjefen på en engelskmann fra sør-vest i England. Han hadde det samme inntrykket som tyskeren.

– Jeg møtte på en fyr fra Devon, og han hadde bodd overalt tidligere. Han sa til meg: «Til og med for meg er folk fra Liverpool helt spesielle». Det er akkurat det samme som jeg har lært, fortsatte han.

I løpet av nærmere ni år som Liverpools sjef (oktober 2015), vet Klopp godt hva han snakker om når han beskriver en typisk scouser.

– De har en helt spesiell måte å håndtere livet på. De oppfører seg også annerledes (på en positiv måte) og er veldig åpen. Vi føler oss veldig takknemlige som har fått vært en del av dette samfunnet i så lang tid.

Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Ryktene rundt Arne Slot har nådd Liverpools spillere, ifølge Daily Mail-journalist Lewis Steele.

Nyheter 28.apr 09:14
Har blitt tilbudt rollen som hovedtrener, ikke manager

The Times:Har blitt tilbudt rollen som hovedtrener, ikke manager

Michael Edwards planlegger en modernisering av Liverpools struktur, ifølge The Times.

Nyheter 27.apr 21:56