Jürgen Klopp:– Dersom Arne Slot er løsningen, høres det bra ut!

Det ser ut til at Arne Slot blir Liverpools nye manager. Nå har Jürgen Klopp uttalt seg.

Arne Slot har bekreftet at han ønsker seg Liverpool-jobben, og det rapporteres at de røde er i ferd med å bli enig med Feyenoord om en kompensasjon som gjør at de vil gi slipp på manageren sin.

Det virker som at det bare er et spørsmål om tid før vi kommer til å få bekreftelsen på hvem som skal etterfølge Jürgen Klopp og være Liverpools manager neste sesong.

På fredagens pressekonferanse fikk Klopp spørsmål om det.

– Jeg har ikke lest noe, men har blitt fortalt av Tony (Barrett) at Arne har sagt noen ting. Jeg vet ikke noe om det og er ikke involvert i prosessen, slik at det er klart, sier Klopp.

– Dersom det blir ham, så liker jeg at han ønsker å ta på seg jobben. At han er desperat for å få den, «la oss gå for det!», og er spent. Jeg liker definitivt måten lagene hans spiller fotball på, sier han videre..

– Høres ut som en god match

Klopp kjenner ikke 45-åringen personlig, men sier at han hører gode ting. Hans assistent Pep Lijnders har blitt omtalt som en god venn av sin landsmann.

– Alle tingene jeg hører om ham er at han er en flott fyr. Jeg kjenner noen som kjenner ham, men jeg kjenner ham ikke ennå. Jeg har blitt fortalt at han er en veldig fin fyr, så det liker jeg.

– En god trener, fin fyr, ser frem til å ta jobben dersom det er han som er løsningen. Jeg er mer enn glad for at det ikke er jeg som bestemmer, men alt det høres bra ut, sier Klopp.

Og dersom noe positivt skulle komme ut av Liverpools svake form på slutten årets sesong, så er det at det gir enklere arbeidsforhold for nestemann…

– Det er den beste jobben i verden, den beste klubben i verden. Nå hjelper det også at det ikke ser ut som at vi skal avslutte med en stor opptur, så det er rom for forbedring. Det er en flott jobb, et kjempelag med fantastiske folk, sier Klopp.

West Ham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Klubbene nærmer seg enighet – Slot kan bli klar allerede til helgen

Klubbene nærmer seg enighet – Slot kan bli klar allerede til helgen

Innen de neste 48 timene kan det bli bekreftet hvem som blir Jürgen Klopps etterfølger.

Nyheter 26.apr 11:34