Troverdige kilder:«Det grønne lyset forventes snart»

Forhandlingene mellom Feyenoord og Liverpool er snart i boks, melder Fabrizio Romano og Sky Sports-reporter Melissa Reddy.

Liverpool og Feyenoord har vært i forhandlinger om en kompensasjon for Arne Slot, som har to år igjen av avtalen sin i Rotterdam.

Fredag ettermiddag melder Fabrizio Romano at de to klubbene begynner å nærme seg en avtale.

«Det nærmer seg en enighet om kompensasjonssummen for Slot etter nye samtaler i dag. Det er noen få detaljer som må avklares, men et grønt lys forventes snart», skriver han.

Få minutter etter den tweeten kom Sky Sports-reporter Melissa Reddy med lignende nyheter.

Hun skriver blant annet at Liverpool og Feyenoord er på vei mot slutten av forhandlingene. Nederlandske kilder har meldt om et beløp på £9,85 millioner, men at Sky Sports ikke har fått vite om noe konkret sum.

Førstevalget

I engelske medier at Sporting-sjef Ruben Amorim blitt sett på som førstevalget til Liverpool helt siden han Xabi Alonso bekrefet at han ville bli værende i Leverkusen. Det stemmer ikke, ifølge Reddy.

«Han var en del av Liverpools liste, men klubben har alltid vært klar på at han ikke har vært den ledende kandidaten. Han oppfylte en del krav, men hans spillestil - spesielt med en trebackslinje - passet ikke Liverpools filosofi».

«Klubben har allerede vurdert Slot som et bedre valg, samt at de ser på nederlenderen som en flinkere formidler (språk) og nettverksbygger. Hans menneskelige karakter ble vurdert nøye før han ble sett på som det klare førstelaget».

Mye tyder på at en Slot-kunngjøring fra Liverpool Football Club kan komme når som helst. Vi følger den pågående situasjonen fortløpende.

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Det begynner å bli mer og mer klart hvorfor Michael Edwards ønsker Feyenoord-sjef Arne Slot på Anfield.

Innsikt 26.apr 17:11
– Dersom Arne Slot er løsningen, høres det bra ut!

Jürgen Klopp:– Dersom Arne Slot er løsningen, høres det bra ut!

Det ser ut til at Arne Slot blir Liverpools nye manager. Nå har Jürgen Klopp uttalt seg.

Nyheter 26.apr 13:45