Et sterkt U21-lag på papiret tapte fortjent i den nest siste kampen

Stefan Bajcetic startet sin første kamp siden september. U21-laget fikk det tøft mot en fysisk sterk motstander.

Sunderland U21 - Liverpool U21 2-1

Med den lagoppstillingen Liverpool FC offentliggjorde for U21-laget en time før kampstart, var det så spennende offensivt at en bare måtte skru på for å se hvordan de skulle klare seg.

Slik var lagoppstillingen: Mrozek; McConnell, Williams, Pinnington, Nallo; Bajcetic, Nyoni, Clark; Gordon, Koumas, Danns

Bobby Clark, Lewis Koumas, Jayden Danns, James McConnell, Kaide Gordon, Trey Nyoni og Stefan Bajcetic er alle spillere som har spilt førstelagsfotball denne sesongen. Rhys Williams har spilt det tidligere, og Amara Nallo har vært på benken i to kamper, blant annet mot Manchester City i Premier League.

Dette var den nest siste ligakampen i grunnspillet i Premier League 2, før playoff-kampene starter. Der er Liverpool for lengst kvalifisert, men dette var en sjanse til å klatre forbi Chelsea og opp på fjerdeplass.

Sunderland var best og vant fortjent

Det startet også bra, da Koumas presset til seg ballen høyt inne på Sunderlands banehalvdel og avsluttet sikkert alene med keeper i det åttende spilleminutt. Etter det skulle det bli en veldig frustrerende kveld for U21-laget.

Sunderland var veldig fysisk sterke, og også det beste laget som kom seg til flest sjanser i denne kampen. Hjemmelaget var først farlig frempå med et frispark som Fabian Mrozek måtte slå til corner. Den påfølgende corneren endte i scoring fra Harrison Jones, og lagene var like langt i det 18. minutt.

Sunderland presset på videre i omgangen, og Mrozek måtte gjøre flere gode redninger. 1-1 ble stående til pause. De holdt også oppe presset etter pause, og Jones var veldig nær å score sitt andre. Scoringen skulle komme ved 18 år gamle Tymur Tutierov som avsluttet etter flott forarbeid på kanten. De traff så tverrleggeren to ganger, før Liverpool løftet seg litt igjen og skapte noen sjanser.

Det var en kveld der veldig lite stemte for Liverpool, og mye måtte gjøres individuelt.

Bajcetic spilte kun førsteomgangen, siden han har vært så lenge ute. Jayden Danns ville muligens vært aktuell for kamptroppen mot Everton, men spilte hele 74 minutter her.

Liverpool U21: Mrozek, Williams, Pinnington (Davidson, 63), McConnell (Pilling, 70), Nallo, Bajcetic (Miles, 46), Gordon, Nyoni, Danns (Blair, 74), Clark, Koumas.

Ubrukte reserver: Poytress.

Liverpools siste kamp i grunnspillet i Premier League 2 er mot Arsenal. Den kampen spilles på akademiet i Kirkby på søndag kl. 14.00 norsk tid.