U21:Kvalifiserte seg til sluttspillet til tross for nytt tap

Barry Lewtas stilte igjen med et sterkt mannskap, men måtte til slutt gi tapt hjemme mot Arsenal.

Liverpool U21 - Arsenal U21 0-2 (0-2)

Et slagkraftig mannskap med blant annet Stefan Bajcetic, Bobby Clark, Jayden Danns og Kaide Gordon tapte mot Sunderland forrige helg. Revansjen fra den kampen kom aldri, selv om Barry Lewtas igjen hadde med seg samtlige av sine beste spillere.

Bortelaget, som hadde med seg Jurrien Timber i startoppstillingen, tok ledelsen på akademiet like før halvtimen var spilt. Et par minutter senere ble ledelsen doblet.

Før den tid hadde de røde flere sjanser til å gå opp i ledelsen. Først med et langskudd fra Bajcetic, før midtbanekollega McConnell var nære etter et flott frempill av Gordon.

Da 2-0-målet lå bak Fabian Mrozek i Liverpool-buret, roet kampen seg, før sjansene kom på løpende bånd igjen. Gordon fikk blant annet en eventyrlig sjanse til å redusere etter et flott soloraid, men de unge røde fant ikke veien til nettmaskene.

I GODT SLAG: Kaide Gordon spilte en god kamp mot Arsenal søndag ettermiddag.

I GODT SLAG: Kaide Gordon spilte en god kamp mot Arsenal søndag ettermiddag.

Lewtas sine gutter tok grep på kampen fra første spark på ballen i den andre omgangen, og skapte sjanse på sjanse med Koumas, Danns og Gordon i hovedrollene, men ballen ville ikke i mål

Kampen ebbet til slutt ut i et tungt 0-2-tap. Arsenal-keeper Brian Okonwo skal ha hatt en fantastisk kamp mellom stengene, ifølge Liverpools kamprapport.

Klare for sluttspillet

Selv med tap både mot Sunderland og Arsenal, er Liverpools U21-lag klare for en playoff etter sesongens siste ordinære kamp. Hvem som blir de rødes motstander der vet vi ikke enda, men en bekreftelse ventes mandag kveld.

Premier League U21-divisjonen inneholder 26 lag, med klubber fra både Premier League, Championship og League One, og de 16 beste tar seg videre. Liverpool endte til slutt opp på en 8. plass (sannsynligvis).

Playoffen er nytt fra denne sesongen, og det skal spilles én kamp hver runde. Du kan lese mer om oppsettet på Premier Leagues hjemmeside.

Slik startet Liverpool U21: Mrozek - Miles, Nallo, Williams, Davidson - McConnell (Pilling 73), Bajcetic (Nyoni 61), Clark - Gordon, Danns (Frauendorf 73), Koumas.

Ubenyttede reserver: Kelly, Pinnington.

Amorim beklaget for London-besøket

Amorim beklaget for London-besøket

Sporting-sjefen har hatt en tøff uke etter at Liverpool-jobben glapp.

Nyheter 28.apr 15:45
«Historiens dårligste manager», lasagnetrøbbel og uvennskap – slik har det gått med de andre nederlenderne i Premier League

«Historiens dårligste manager», lasagnetrøbbel og uvennskap – slik har det gått med de andre nederlenderne i Premier League

Dersom Arne Slot blir Liverpools nye manager, så blir han den tiende nederlenderen til å lede et Premier League-lag. Det er en ganske spennende miks av landsmenn han følger.

Innsikt 28.apr 14:01