Amorim beklaget for London-besøket

Sporting-sjefen har hatt en tøff uke etter at Liverpool-jobben glapp.

Sporting-sjef Ruben Amorim var storfavoritt til å ta over Liverpool-jobben så sent for en uke siden, men siden har mye gått galt for portugiseren.

På mandag kom nyheten om at 39-åringen hadde tatt turen til London for å ha møter med West Ham, som også er på utkikk etter en ny manager til neste sesong. Møtet endte dårlig, og få timer senere ble det hevdet at han hadde reist for å legge press på Michael Edwards og Liverpool.

Nå har Amorim beklaget for opptrinnet.

– Den turen ble helt feil, timingen ble feil og det føltes ikke som det rette tidspunktet. Alt ble bare feil, spesielt når jeg er så krevende med spillerne mine. Jeg er alltid den første som sier at laget er viktigst. Jeg har fjernet spillere tra troppen for mindre problemer tidligere, så dette tar jeg på min kappe. Jeg må bare akseptere og leve med det, sa han i forkant av kveldens kamp mot Porto ifølge This is Anfield.

Svarte med Slot-nyheter

Et par dager etter portugiserens reise begynte ryktene om at Liverpool hadde bestemt seg for Feyenoord-sjef Arne Slot å komme. Ifølge flere engelske medier kom det på bakgrunn av Sporting-sjefens tur til London.

– Det virket ikke så ille på det tidspunktet, men det har blitt veldig tydelig i ettertid. Jeg har gitt min forklaring til staben og spillere, så nå er det på tide å gå videre. Jeg vil også bruke anledningen til å beklage til Sporting-supporterne for feilen jeg gjorde. Vi er midt i et tittelrace, så dette har bare forårsaket støy, fortsatte Amorim.

Amorim, som etter alt å dømme ikke blir Liverpools nye trener, var på listen over potensielle kandidater i lang tid. Det kom frem i helgens kommentar fra David Lynch.

«Det forstås faktisk slik at agenten, så sent som forrige uke, trodde at hans klient var blant de to siste kandidatene til jobben. I dette lyset virket den plutselige «interessen» fra West Ham som et desperat forsøk på å tvinge Liverpool til handling, med bekymring for at de kanskje ville velge noen andre, skriver han for Liverpool.no.

Delte spesiell historie fra kvelden etter Everton-tapet

Delte spesiell historie fra kvelden etter Everton-tapet

Jürgen Klopp og sønnen tok seg en tur ut i Formby like utenfor Liverpool etter Merseyside-derbyet.

Nyheter 28.apr 10:31
Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Ryktene rundt Arne Slot har nådd Liverpools spillere, ifølge Daily Mail-journalist Lewis Steele.

Nyheter 28.apr 09:14