Stortalentet har signert sin første proffkontrakt!

17 år gamle Kieran Morrison ønsker å fortsette karrieren i Liverpool Football Club.

Stortalentet Kieran Morrison har fredag signert sin første profesjonelle kontrakt med de røde. Det melder Liverpool Football Club på sine hjemmesider.

U18-profilen, som fylte 17 år tilbake i november, står med 11 mål og fire målgivende pasninger fra en offensivt midtbanerolle denne sesongen.

I tillegg til storspillet på U18-nivå, har han også rukket å debutere for U21-laget, samt være en del av flere treningsøkter med førstelaget i 2024.

Nord-irens kontraktslengde er ikke oppgitt av klubben, noe som er vanlig prosedyre når unggutter signerer sin første profesjonelle kontrakt.

Morrison har vært en del av Liverpool siden han var 14 år.

Hentet fra erkerivalen

Til stor kontrast fra spillere som Trent Alexander-Arnold og Curtis Jones, som begge er født og oppvokst i Liverpool, er Morrison opprinnelig fra Cheetham Hill, en liten times spasertur unna Etihad Stadium.

Da han var seks år gammel ble han en del av Boltons akademi, før han få år senere ble hentet av ingen andre enn erkerival Manchester United.

Etter åtte år hos de røde djevlene, valgte Morrison på overraskende vis å melde overgang til Liverpool. Valget kom på bakgrunn av at de røde på det tidspunktet ble sett på som det beste stedet å utvikle seg videre. Slik beskriver Liverpool-journalist Neil Jones 17-åringen:

«Han blir ofte sammenlignet med (Curtis) Jones, men det er mest på grunn av troen han har på seg selv og det mørke krøllete håret! Spillestilen hans minner mer om en tidligere rød, Harry Wilson. Han starter ofte ute på høyrekanten før han skjærer inn for å score og skape med venstrefoten».

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Det begynner å bli mer og mer klart hvorfor Michael Edwards ønsker Feyenoord-sjef Arne Slot på Anfield.

Innsikt 26.apr 17:11
Gakpo er tilbake i troppen. Bør han starte mot West Ham?

Gakpo er tilbake i troppen. Bør han starte mot West Ham?

Sett opp ditt lag nå!

Velg lag 26.apr 15:41