– Vi visste at vi måtte vinne i dag

En skuffet Jürgen Klopp møtte pressen etter uavgjort-resultatet mot West Ham på London Stadium.

Etter nok en svak førsteomgang og 1-0 til West Ham til pause klarte Liverpool faktisk å snu kampen til en 2-1 ledelse takket være Andy Robertson og et selvmål fra vertene, men mot slutten raknet det igjen for de røde når Michail Antonio fastsatte resultatet til 2-2.

– Jeg er selvsagt veldig skuffet, det var egentlig bare mulig at ett lag kunne vinne i dag og det var oss, med alle sjansene våre og ballbesittelsen vår og alt det bra vi gjorde, sa Klopp til TNT Sports etter kampen.

– Det har vært en veldig tøff ti dagers periode, men jeg synes guttene gjorde en god jobb i dag, vi slapp bare inn ut av ingenting og trengte et par sjanser til. Vi fikk en 2-1 ledelse, men vi klarte bare ikke å gjøre det rette i de avgjørende situasjonene, og det har ofte vært tilfelle de siste ukene.

På spørsmål om de mange skadene i angrepsleddet var avgjørende for hvordan sesongen og dagens kamp har gått var Liverpool-sjefene lite lysten på å prate om.

– Jeg er ikke så mye å si om det, det er hva det er, vi kom hit sammen som et lag, og guttene som var her kjempet og ga det de hadde. Det har definitivt vært litt for hardt for enkelte i det siste.

IKKE KLINISKE NOK: Igjen sløste Liverpool med sjansene, og igjen ble det avgjørende.

IKKE KLINISKE NOK: Igjen sløste Liverpool med sjansene, og igjen ble det avgjørende.

– Må slutte å kaste armene i været

Klopp var stort sett fornøyd med dagens prestasjon på banen, men det var en ting han gjerne ville at Liverpool-spillerne skulle slutte med.

– Jeg var veldig fornøyd med reaksjonen etter pause, det tidlige målet hjelper selvsagt, og vi kontrollerte alt i førsteomgang også.  Jeg sa til guttene i pausen at det verste vi har gjort så langt er at når vi bommer på sjansene så kaster vi armene i været isteden for å tenke at en sjanse er det nærmeste vi kommer en scoring, så vi må være mer positive.

– I andreomgang hadde vi mange gode muligheter, vi spilte bra, men vi avsluttet ikke muligheten vår og det må vi bare ta inn over oss og gå videre.

Det som naturlig nok stjal overskriftene etter kampen var Jürgen Klopps krangel med hans kanskje største stjernespiller i Mohamed Salah.  Klopp var lite overaskende ikke så gira på å snakke om situasjonen.

– Vi har allerede snakket om det i garderoben. Jeg er ferdig med saken.

Salah derimot bestemte seg for å kaste enda mer ved på situasjonen i sin kommentar etter kampen.

– Hvis jeg snakker i dag, tar det fyr, sa Salah i pressesonen etter kamp.

STJAL OVERSKRIFTENE: Krangelen til Klopp og Salah stjal overskriftene etter poengtapet i London.

STJAL OVERSKRIFTENE: Krangelen til Klopp og Salah stjal overskriftene etter poengtapet i London.

Måtte vinne her i dag 

Med dagens poengtap vil Liverpool havne hele fem poeng bak Arsenal om de gjør jobben mot byrivalen Tottenham i morgen, og Klopp var ikke interessert i å snakke om hva det betyr for Liverpools sjanser i tittelracet.

– Jeg er egentlig ikke i humør til å snakke om det, vi måtte vinne her i dag, og det visste vi, men det klarte vi ikke. Nå må vi bare prøve å bli klare til neste kamp og prøve på nytt.

Cody Gakpo var litt mer positiv en sjefen sin, men var enig i at det blir nok veldig vanskelig.

– Vi er i en vanskelig, vanskelig posisjon. Hvis Arsenal vinner, er det fem poeng. Manchester City har også noen kamper til gode. Det kommer til å bli vanskelig. Det er ikke umulig, men veldig, veldig vanskelig, sa han til TNT Sports.

– Hvis jeg snakker i dag, blir det full fyr

– Hvis jeg snakker i dag, blir det full fyr

Mohamed Salah og Jürgen Klopp har kommentert situasjonen mellom dem i forkant av egypterens bytte.

Nyheter 27.apr 16:56
Vraker flere av sine største stjerner

Laget mot West Ham:Vraker flere av sine største stjerner

Jürgen Klopp gjør et par overraskende endringer etter tapet mot Everton. Dette er tyskerens lagoppstilling.

Nyheter 27.apr 12:30