I dag er det fem år siden Sergio Busquets siste Twitter-post – husker du hva det stod?

Den tidligere Barcelona-spilleren la det sosiale mediumet på hyllen etter besøket på Anfield.

En nyhet? Kanskje ikke, men litt gøy er det uansett. Det er i dag, den 6. mai 2024, fem år siden opptakten til Liverpool - Barcelona i den andre semifinalen i Champions League. Resultatet trengs ikke å skrives, for det husker samtlige!

Et døgn før den kampen valgte Sergio Busquets, som senere startet på midtbanen til spanjolene, å legge ut et kort innlegg på Twitter/X. Budskapet var veldig enkelt: «#LFCBarca, vi er klare».

Busquets var kanskje klar for den kampen under flomlysene på Anfield, men hans lagkamerater viste ingen tegn til det. I etterkant, og frem til den dag i dag, har mange hatt det litt gøy med den spesifikke tweeten, kanskje spesielt Liverpools supportere. Det som gjør den enda mer spesiell er at han enda ikke har publisert noe annet siden den gang.

Alle fotballspillere er ikke like aktive på sosiale medier, men Busquets hadde i forkant av kampen på Anfield vært svært aktiv, med innlegg så godt som hver dag. Et brutalt tap på Anfield kan gjøre mye med en fotballspiller.

Den beste kampen under Klopp?

De fleste supportere har sine egne favoritter, men det er ingen tvil om at 4-0-seieren over Barcelona er i toppen, om ikke den klar beste.

Premier League-tittelen i 2020 var nok det viktigste øyeblikket, men som enkeltkamp er det få, om noen, som rekker den maidagen på Anfield.

Skadene på Mohamed Salah og Roberto Firmino knuste egentlig håpet før kampen hadde startet, men førstnevntes «Never Give Up»-t-skjorte var kanskje nok til å gi et lite håp igjen.

1-0 med Divock Origi skapte totalt kaos på Anfield, og selv om de neste scoringene lot vente på seg, var det noe helt spesielt i emning. Med spillere som Lionel Messi, Luis Suarez, nevnte Busquets og Philippe Coutinho på banen, var det likevel superreserve Xherdan Shaqiri som fant innbytter Gini Wijnaldum på 3-0. Få minutter tidligere hadde 1-0 blitt til 2-0 av samme mann.

En vanvittig kamp, som faktisk bare varte på i 90 minutter pluss tillegg, nådde sitt klimaks med «Corner taken quickly» og Divock Origi. En Jürgen Klopp-kamp vi kommer til å se tilbake på om mange, mange tiår.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det

– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det

Virgil van Dijk sier det ikke er noe nytt å fortelle om kontrakten, men forteller at han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong med ny trener.

Nyheter Man. 06.05. 13:23