Dette skriver avisene etter West Ham-kampen:«Dagen nærmer seg der Klopp kan overlate resten av Liverpools ligasesong til andrelaget»

Liverpool med 19 poengs ledelse og avisene teller ned til den 19. ligatriumfen for de røde.

«Dagen nærmer seg der Jürgen Klopp, hvis han vil, kan kopiere strategien for omkampen i FA-cupen og overlate resten av Liverpools ligasesong til andrelaget», skriver Nick Ames i The Guardian om Liverpools ledelse på 19 poeng med 14 kamper igjen å spille.

Men til tross for poengfangsten var Liverpool langt unna sitt beste i 2-0-seieren borte mot West Ham.

«Klopp var ikke fornøyd med hva Liverpool viste, og de måtte jobbe for det de første 35 minuttene, før Mohamed Salah sendte dem i ledelsen fra straffemerket. Antallet feil som kom, selv etter at Alex Oxlade-Chamberlain doblet ledelsen, var nok til å gi Alisson en scene til å minne alle på at hans fortreffelighet støtter opp under den ugjennomtrengelige maskinen som demmer opp foran ham», skriver Ames.

19 er det magiske tallet

«19 er det magiske tallet», skriver Paul Gorst i Liverpool Echo, etter at Liverpool økte ledelsen til 19 poeng og at Liverpool har vunnet mot alle de 19 lagene i divisjonen denne sesongen, for første gang i historien.

«Seier her vil veldig sannsynlig bety at denne kjente, gamle, institusjonen endelig vil feire ligaseier nummer 19 når mållinja er krysset 17. mai. Det er tallet som har vært utenfor rekkevidde i så lenge som 30 lange år, men denne sesongen kan de røde løfte sitt 19. ligamesterskap.»

«Denne komfortable 2-0-seieren ble oppnådd uten at gjestene trengte å gå ut av andregir.»

Det er tallet som har vært utenfor rekkevidde i så lenge som 30 lange år, men denne sesongen kan de røde løfte sitt 19. ligamesterskap.

Kunne fått poengene i posten

«I forrige kamp i ligaen måtte Liverpool kjempe til siste slutt for å vinne på Molineux».

«I denne kampen kunne West Ham like godt sendt dem de tre poengene i posten. Sannsynligvis kom deres beste sjanse til et bortemål fra Trent Alexander-Arnolds avslutning i stanga», skriver Sam Wallace i The Telegraph

PEN SCORING: Ox kom på scoringslista etter en nydelig pasning fra Salah, og kunne feire med Firmino.

PEN SCORING: Ox kom på scoringslista etter en nydelig pasning fra Salah, og kunne feire med Firmino.

Har et annet gir inne

«Det kan ikke være noen igjen som ikke er overbevist om at Jürgen Klopps lag vinner Premier League-tittelen denne sesongen», skriver Alyson Rudd i The Times

«Det meste av det West Ham var i stand til å skape kom på grunn av Liverpools feil, noe som illustrerer Klopps poeng om at man trenger å holde konsentrasjonen oppe.»

Bare ett av lagene hadde et annet gir de kunne brukt om det var påkrevd.

Selv om West Ham hadde sine sjanser mener Rudd at: «Bare ett av lagene hadde et annet gir de kunne brukt om det var påkrevd».

Utrolig

«Å tenke på at om åtte kamper, når de har seks kamper igjen å spille, kan det være avgjort selv om City har perfekt uttelling til da. Utrolig.»

«Dette var ikke en kamp der vi fikk se deres skjønnhet i farger. Dette var en med grå skygger, men der tålmodighet og press ble avgjørende. For det skal West Ham få litt heder. Ikke mye, men noe», skriver Riath Al-Samarrai i Daily Mail.

Han mener West Ham var flinke til å redusere Liverpools handlingsrom til tider, men at det også var alt. 

London Stadium mest skremmende for hjemmelaget

«På kvelder som denne ser de ut til å være på et annet nivå enn alle andre lag», skriver John Cross i Mirror.

GIFTIG ATMOSFÆRE: London Stadium var mer ubehagelig for West Hams lag enn bortelaget.

GIFTIG ATMOSFÆRE: London Stadium var mer ubehagelig for West Hams lag enn bortelaget.

«Det var en mismatch, selv når Liverpool ikke var på sitt beste. Liverpools keeper Alisson viste at han er den beste i verden med noen viktige redninger, Mo Salah scoret og hadde assist, og Oxlade-Chamberlain har vist at han er klar for å bli kalt opp til England før EM».

«En gang i tiden var West Ham en vanskelig bortekamp, men nå om dagen er nok London Stadium mer skremmende for hjemmelaget som spiller foran sine egne fans i den giftige atmosfæren rundt klubben for tiden.»