Intervju med rivalene:Sprikende meninger blant de norske supporterklubbene om utfallet av sesongen

Usikkerheten ligger som en mørk sky over Premier League. Vi har tatt kontakt med konkurrentene for å høre deres tanker.

Sesongen står på stedet hvil etter at en uungåelig utsettelse ble et faktum som følge av den pågående spredningen av koronaviruset. 

Fredag skal Premier League-klubbene møtes på nytt for å diskutere mulige løsninger for hvordan situasjonen skal håndteres. 

Vi har tatt kontakt med et utvalg norske supporterklubber for å høre deres meninger om hva som bør skje videre med sesongen. 

NB. Dette er meningene til enkeltpersonene, ikke nødvendigvis supporterklubbene.

Arsenals supporterklubb ved leder Roar Myrvang

9. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Nei, ikke uansett. Det må være forsvarlig. Akkurat slik det ser ut i UK nå kan det jo gå en stund før ting er tilbake til normalen, og helse går foran fotball.  

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Godt spørsmål. Blir det annulert vil jeg anta fjorårets tabell vil gjelde. Vanskelig å bruke dagens tabell når det er såpass lenge igjen av sesongen. Mange lag er på skuddhold.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Nei, ingen bør rykke ned hvis sesongen stoppes. Mange kamper igjen, og forskjell i hvilke kamper de ulike lagene har igjen.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Hvis sesongen annulleres vet jeg ikke hva de tenker å gjøre med det. Men Liverpool fortjener selvfølgelig dette gullet, og bør får det på en eller annen måte. Det er jo den eneste plassen på tabellen som er bankers, hadde sesongen fortsatt.

Liverpool fortjener selvfølgelig dette gullet, og bør får det på en eller annen måte - Roar Myrvang
BLE SYK: Premier League var på full fart inn i en «vanlig» fotballhelg, men etter at Mikel Arteta, sammen med andre spillere og ansatte i ligaen, testet positivt for koronaviruset ble tonen en annen.

BLE SYK: Premier League var på full fart inn i en «vanlig» fotballhelg, men etter at Mikel Arteta, sammen med andre spillere og ansatte i ligaen, testet positivt for koronaviruset ble tonen en annen.

Chelseas supporterklubb ved leder Øystein Vinje

4. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Nei. Dersom situasjonen rundt COVID-19 ikke er kraftig forbedret, slik at de ikke kan gjennomføre ni runder før 15 juli, bør den stanses. 

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Gi plassen til Pool, Leicester, Chelsea og United. City er utestengt. 

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– De bør ta de 3 nederste i PL + 3-7 i Championsship og spille et sluttspill:

18 i PL vs 7 i CS

19 i PL vs 6 i CS

20 i PL vs 5 i CS

3 i CS vs 4 i CS

Vinneren her får plass i PL, sammen med WBA og Leeds.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Nei. Er ikke sesongen ferdigspilt så blir det ingen seriemester. Men har ungen sterke meninger her.

Evertons Supporterklubb ved leder Helge V. Grunnevåg

12. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Nei, sesongen bør kanselleres. Ingen vinner, ingen rykker opp eller ned. Vi er i en særdeles ekstraordinær situasjon og samme hva som blir gjort så blir det ikke «rettferdig». Sett strek over nåværende sesong og begynn på nytt i august hvis det lar seg gjøre.

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Dette er jo kanskje det vanskeligste med å eventuelt kansellere seongen. La de som ligger an til Chamoions League-plass få de. Sheffield United kan komme opp på samme poeng som Man Utd etter som de har en kamp mindre spilt, men Man Utd har bedre målforskjell, så dermed bør de få den plassen. 

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Ingen opp, ingen ned. Brutalt men riktig slik som situasjonen er.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Nei, i teorien kan City fortsatt ta igjen Liverpool, så derfor blir det feil å «dele ut gullet» til Liverpool

BLOMSTRET: Dominic Calvert-Lewin (til høyre) har gjort sakene godt under Evertons nye manager Carlo Ancelotti.

BLOMSTRET: Dominic Calvert-Lewin (til høyre) har gjort sakene godt under Evertons nye manager Carlo Ancelotti.

Leicester Citys supporterklubb ved Per A. Hansen

3. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Nei, min mening er at den ikke bør fullføres uansett da dette kan få store konsekvenser videre. Vet at økonomi blir den store utfordring her og at det kanskje er lite realiserbart, men en mulighet kan være å avlyse neste års CL og EL.

Nedrykk og fordeler

– Ingen lag rykker ned eller kåres på noen måte for 2019/20. 2020/21 sesongen starter på vanlig måte i august/september (hvis mulig) og slutt-tabellen etter 29 kamper for 2019/20 sesongen blir stående og det spilles videre en ny sesong med det som utgangspunkt. De enkelte lagene får da en fordel/handicap i forhold til resultatet etter 29 kamper.

Manchester Citys supporterklubb ved pressekontakt Ole Fuglestad

2. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Ja, sesongen bør fullførast uansett grunna alle komplikasjonane det vil føre med seg å gjere sesongen "void". Men eg ser ikkje lenger korleis det kan gjerast i praksis. Sesongen må fullførast innan 30. juni, grunna alle komplikasjonane som vil oppstå med spelarkontraktar som går ut etter den datoen. Om ikkje sesongen blir fullført, så hadde det vore bittert for meg som City-supporter å sjå alle rekordane til Agüero bli viska vekk, og den fantastiske sigeren borte mot Real Madrid hadde òg forsvunne. 

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Loddtrekning. Uansett kva løysing ein veljer, så vil nokre lag ha eit grunnlag for å gå til søksmål. Og så hadde det jo vore spennande å sjå Sheffield United, Bournemouth eller West Ham i Champions League.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Om ein ikkje fullfører sesongen, så vil ein hindre lag som ligg godt an til å rykke opp, feks. Leeds. Det vil kunne opne opp for søksmål herifrå til månen. Så nokon må rykke ned, om ikkje ein utvider antal lag i Premier League. Og alle laga i botn av PL har framleis sjanse til å berga plassen. Men kva med divisjonane under? Det blir same problemstillinga der. 

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Ja og nei. Alle veit jo at Liverpool i praksis har vunne ligaen, med så stort forsprang på resten av laga. Men å gje vekk tittelen før sesongen er ferdig kan skape ein farleg presedens. Kva om eit anna lag leiar serien neste sesong, og rett før slutt må serien kansellerast grunna krig/pandemi/naturkatastore etc. Skal det laget som ligg øvst vinna uansett? Og kor går grensa for kor stor leiinga må vere før tittelen kan delast ut før sesongen er ferdigspela? 

– Elles må eg få lov til å legge til at eg blir litt kvalm av haldningane til Premier League og til FA. Det kan sjå ut som om pengar og TV-avtalar er viktigare enn helsa til spelarar, publikum og resten av befolkninga. Fyrst må ein få kontroll på situasjonen, og så bør ein ta opp att diskusjonen om fotball. Liv og helse må kome fyrst, og fotball etterpå. Det er framleis ingen som veit når ein har kontroll på situasjonen i England. 

Alle veit jo at Liverpool i praksis har vunne ligaen, med så stort forsprang på resten av laga. Men å gje vekk tittelen før sesongen er ferdig kan skape ein farleg presedens - Ola Fuglestad
IKKE AVGJORT: Manchester City har fremdeles en teoretisk mulighet til å ta igjen Liverpool, dog er sannsynligheten svært liten.

IKKE AVGJORT: Manchester City har fremdeles en teoretisk mulighet til å ta igjen Liverpool, dog er sannsynligheten svært liten.

Manchester Uniteds supporterklubb ved ansvarlig redaktør Dag Langerød

5. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Ja, sesongen bør fullføres. Dette vil uansett ikke bli perfekt, men jeg mener sterkt at det mest rettferdige vil være å spille ferdig NÅR det er mulig. Er det mulig i juni og juli – topp. Er det mulig i august og september – så flytter vi og komprimerer neste sesong. Er det mulig i oktober og november så begynner neste sesong 1. januar og så fortsetter vi med å komprimere og flytte de videre sesongene helt til vi er tilbake på «normalen» igjen med august-mai-sesong, selv om vi eventuelt må bruke to sesonger på å være tilbake til det «normale».

– Da slipper man all spekulasjon om gull, europacupplasser, nedrykk, opprykk etc etc, og setter det sportslige i fokus. Så blir det opp til FIFA/UEFA og nasjonale forbund å finne nye kalendere sammen og også løse utfordringene med kontrakter/overgangsvindu, men de må man uansett se på.

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Jeg klarer ikke å se en eneste riktig løsning. Skal Tottenham få en ny CL-plass bare fordi de var inne på den plassen for 10 måneder siden? Skal Chelsea få den fordi de er tre poeng foran United? Skal United få være foran Sheffield United bare fordi vi har spilt en kamp mer? Er det riktig, hvis Sheffield United i en enkeltkamp nå hadde slått Aston Villa, at de da skal ende foran United? Nei, nei, nei og atter nei. Derfor må sesongen spilles ferdig – når det en eller annen gang i fremtiden er mulig.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Sesongen er jo ikke ferdig, så da blir det i prinsippet feil å sende noen ned. Aston Villa har som skrevet den hengekampen mot Sheffield United, og kunne vært over nedrykksstreken med seier der. Det enkleste ville vært å ikke la noen rykke ned, men hvem skal da opp? WBA og Leeds, greit vil de fleste si, men Championship har egentlig krav på tre lag. Hvem skal få det tredje i en liga der lag ned til 13. plass på tabellen fortsatt nok drømte om en play off-plass og opprykk da coronaviruset kom.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Nei. Du vinner ingenting her i verden hvis du ikke kommer til mål, uansett om det ikke er din feil at det blir sånn og ingen andre heller kommer til mål. Merk imidlertid at jeg er en ekstremt stor tilhenger av at sesongen skal spilles ferdig, og hvis det skjer så kommer dere selvsagt til å vinne det gullet, uansett hvilken form dere måtte være i når det skjer.

CHAMPIONS LEAGUE? Manchester United er med i kampen om billett til det gjeveste selskap i Europa.

CHAMPIONS LEAGUE? Manchester United er med i kampen om billett til det gjeveste selskap i Europa.

Newcastle Uniteds supporterklubb ved kommunikasjonsansvarlig Anders Mork Limmesand

13. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Nei, ikke uansett tidsperspektiv. Min mening er at serien bør være ferdigspilt SENEST midten av juli, uten at det blir altfor mange kamper på få dager. Med 9-10 kamper igjen, bør serien starte opp igjen rundt 1.mai (kanskje et par uker senere, men bør komme i gang igjen i løpet av de to første ukene i mai). Om dette ikke lar seg gjøre med tilskuere, så får de da spille med tomme tribuner.

– Hvis sesongen fullføres uansett tidsperspektiv, spesielt med tilskuere, kan vi ha sesongen gående til september/oktober. Hvis ikke lenger. Selvsagt er det ingen som vet noe som helst om når det er forsvarlig å sette i gang kamper igjen. Det kan være 1. mai, eller det kan være 1. juli. Og hvis man fortsetter denne sesongen til en stund utpå høsten, vil neste sesong bli enormt amputert den også. Da får man aldri avviklet 38 kamper på hvert lag. For det er jo både EM og OL neste år.

– Hvis man er ferdig til midten av juli, bør man se på muligheten for å suspendere ligacupen neste sesong, ha færre landslagspauser (spesielt på høsten), og droppe kravet om 25-mannstropp i en sesong. Og dermed starte opp igjen rundt 1. september med ny sesong.

– FA-cupen bør også fullføres denne sesongen, men Champions League og Europa League bør avsluttes. Litt på grunn av tradisjonene til FA-cupen, men også på grunn av at man bør unngå å reise til andre land.

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Hvis sesongen annulleres, bør man ta utgangspunkt i forrige sesongs tabell. Det er fortsatt 27-30 poeng å spille om, noe som kan utgjøre en enorm forskjell på tabellen. Det vil ikke være rettferdig ovenfor mange lag, men samtidig hva blir mest rettferdig? Ikke avslutte med dagens tabell. Spill 2020/21-sesongen som om det var 2019/20.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Jeg mener Norwich, Villa og Bournemouth er de som mest sannsynlig rykker ned til Championship hvis sesongen blir fullført. Ser man på kampene de har igjen, samt trenden de har vist denne sesongen, skal det en relativt stort redningsaksjon til for at de tre klubbene skal overleve. Men de har allikevel en stor mulighet i teorien, og det har skjedd større under i PL. Derfor blir svaret mitt det samme som på det forrige spørsmålet; spill 2020/21-sesongen som om det var 2019/20. Og dermed rykker ingen ned.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Med en gang en kansellering av sesongen ble nevnt, mente jeg umiddelbart at Liverpool burde få trofeet. De hadde vunnet sesongen uansett, det kan ingen i verden være i tvil om. De må vel bare vinne to kamper til, så er de matematisk sikret tittelen. Men har endret litt mening etter hvert som tiden har gått. Selv om jeg ikke har noe overdreven sans for Liverpool, har de helt klart gjort seg fortjent til ligagullet. Og det er deres, hvis sesongen gjenopptas. Men hvis serien kanselleres, vil det være litt feil om Liverpool tar gullet. Ingen andre resultater vil bli stående (en kansellering vil jo bety at neste sesong vil bli spilt som denne), og det vil dermed bli en «falsk» tittel for Liverpool.

– Med dette sagt, håper jeg virkelig at sesongen kommer seg i gang igjen om ikke altfor lang tid. Både for samfunnet sin skyld, å få tilbake fotballen vil nok bety mer enn bare underholdningen, men også for integriteten til turneringene. PL, EFL og deres klubber har et enormt problem hvis de ikke får avsluttet denne sesongen, men også hvis de drar det ut over høsten. Heldigvis er det ikke jeg som skal ta den avgjørelsen.

Norwich Citys supporterklubb ved redaktør David Leslie Abusdal

20. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Slik omstendighetene er pr. dags dato så er det viktigste folks helse og liv. Fotball får nesten bare være fotball. Men jeg ønsker selvsagt at en ferdigspilt sesong skal kunne landes. Men hvor lett, sannsynlig eller hvordan det lar seg gjøre med tidsperspektivet så uklart på verdensbasis, og spesielt for Europa, så berører det mest sannsynlig neste sesong og enda mer til? Vi vil nok heller ikke se et samfunn som er fult oppe å går på en lengre stund. Det hele blir rart, amputert, annerledes, spesielt, og uheldig flere veier om en skulle gå for det ene eller det andre, feks som å gå for å spille tre kamper i uken for å lande ferdigspilt tabell. Dilemma blir det nå uansett.

– Hvilke lag har stall til å skulle spille tre kamper i uken gjennom de siste ukene for å fullføre feks, det er ikke mange. Så det blir ikke likt eller rettferdig uansett hva. Dette er nok tidenes vanskeligste spørsmål, uansett hva utfallet blir. Svaret mitt her gjenspeiler seg gjerne i spørsmålene videre listet opp under.  

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Oddsen for å finne en god løsning for alle parter her er så og si ikke til stede etter min mening. Hvordan det skal løses om sesongen annulleres vil bli sær og urettferdig på flere vis uansett.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Det samme gjelder her. Føler meg inhabil. Norwich City ligger dønn i bunnen og har nesten bare en teoretisk sjanse i å overleve. Kanselleres sesongen og samme lagene fra 19/20 sesongen får spille 20/21 sesongem vil det føles urettmessig og kunstig. Så håper at det lar seg gjøre å spille sesongen ferdig på noe vis. Men spørsmålet her var hvis sesongen avsluttes/annulleres, noe som for Norwich City kanskje ville gitt en ny runde med PL-fotball? Hadde gjerne ikke hatt noe å klage over vi da?

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Vil absolutt hardt påstå at majoriteten føler og syntes nok at gullet er fult ut fortjent tildelt LFC, og jeg med. Det er magi over det meste de har foretatt seg, og utrolig moro fotball å se på. Men selv om sesongen skulle bli kansellert og LFC bli tildelt PL tittelen så vil det nok for alltid forbli en vis bismak over det?

Vil absolutt hardt påstå at majoriteten føler og syntes nok at gullet er fult ut fortjent tildelt LFC, og jeg med. Det er magi over det meste de har foretatt seg, og utrolig moro fotball å se på - David Leslie Abusdal
SER MØRKT UT: Norwich og Daniel Farke ligger på sisteplass i ligaen.

SER MØRKT UT: Norwich og Daniel Farke ligger på sisteplass i ligaen.

Sheffield Uniteds supporterklubb ved leder Lars Erik Bakken

7. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Jeg synes sesongen burde fullføres uansett tidsperspektiv. Da blir ting mest rettferdig, så får de heller dytte litt rundt på kalenderene de neste sesongene så det funker tidsmessig. Vi har spilt såpass mye av sesongen at å kansellere bør være uaktuelt, men det er så mye igjen av sesongen at å kutte den her føles feil. Lag har ikke møtt de samma laga eller likt antall kamper.

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Hvis sesongen annuleres, så er vel forrige sesong den sesongen de må basere CL-plasser på. Da denne ikke teller.
Om de avslutter sesongen her er det et vanskelig valg. Noen lag ligger på CL-plass med mer kamper spilt enn andre lag. Enten la laget med et kamp mindre spille den, da den også kan være avgjørende for nedrykk, eller kjøre en kjapp turnering mellom de aktuelle lagene hvor vinneren evt vinnerene får en CL-plass.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Om det annuleres er det ingen som bør rykke opp eller ned i mine øyne, men om den avsluttes nå bør laget med færre kamper få en mulighet til å rette opp denne ujevnheten.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Igjen, om de kansellerer sesongen bør de ikke få gullet, da sesongen ikke eksisterer. Om de avslutter nå og andre ting som opprykk og europacupplasser teller, så bør vel gullet også telle.

Southamptons supporterklubb ved styremedlem Kristoffer Grette

14. plass i ligaen

Kansellering/fullføring av sesongen

– Det er ganske sprikende meninger blant Southampton sine supportere. Alt fra at den kan stanses som det er nå, til at alt skal annulleres. Det som likevel kanskje er de mest samlende meningen, er disse to:

1. Foreslår følgende: Sesongen annulleres. Ingen vinner, ingen rykker ned. De to øverste i Championship rykker opp. Spiller neste sesong med 22 lag. 

Ingen rykker ned fra Championship. De to øverste i League One rykker opp. Spiller neste med to flere lag. Repeat nedover. 

Champions League-plassene beholdes fra forrige sesong. Samme med Europa League. 

2. Alternativt er det også en god del som mener sesongen skal spilles ferdig uansett hvor lang tid det tar. Men gjerne med 5-7 bytter i løpet av kampene slik at man i større grad kan rullere på laget og dermed spille flere kamper på kortere tid.

SKAPT DISKUSJON: Tottenhams bytte fra Mauricio Pochettino til José Mourinho har skapt store diskusjoner gjennom sesongen.

SKAPT DISKUSJON: Tottenhams bytte fra Mauricio Pochettino til José Mourinho har skapt store diskusjoner gjennom sesongen.

Tottenhams supporterklubb ved leder Bjørnar Valen

8. plass i ligaen

Bør sesongen fullføres uansett tidsperspektiv?

– Selv om de fleste av oss ønsker at sesongen spilles ferdig, så gjør usikkerheten rundt når det kan spilles fotball igjen det vanskelig å si at sesongen bør fullføres uansett tidsperspektiv, ingen vet hvor lenge dette pågår og helsen til alle har førsteprioritet, fotball er sekundært.

– Det er begrenset hvor tett man kan spille kamper, og selv om det spilles hver tredje dag så tar det en hel måned å fullføre sesongen, og etter det må spillerne ha ferie, samt de skal gjennom oppkjøring så vi snakker fort om 1-2 måneder ekstra etter sesongen blir avsluttet.

– Hvis fotballen kommer i gang igjen i mai, kanskje til og med så sent som i juni, så kan det være fornuftig å utsette oppstart av neste års sesong for å kunne fullføre. Blir det senere så tenker jeg at det beste er å starte på blanke ark med 20/21 sesongen, spesielt med tanke på at det kommer et EM i 2021 også som man må være ferdige i tide til.

– Jeg har lest mange forslag til løsninger, alt fra å spille for tomme tribuner på et fåtall stadioner med alle lag, trenere, dommere, TV-folk i karantene, til å droppe 20/21 sesongen og hoppe rett på sesong 21/22 for å kunne fullføre 19/20 sesongen, det vil i så fall bli et veldig merkelig år og det tviler jeg på at skjer.

Hvis sesongen avsluttes/annulleres

Hvordan bør det løses med Champions League-plassene til neste sesong?

– Det skiller ni poeng mellom 4. og 11. plass, med mellom 27 og 30 poeng igjen å spille for, og alle som følger Premier League vet at ingenting er avgjort før det er avgjort. Dersom sesongen annulleres nå så ser jeg på det naturlig å basere seg på forrige års tabellposisjoner, spesielt når eksempelvis Sheffield United har 1 kamp mindre spilt og kunne ha klatra forbi Manchester United med en seier og overtatt 5. plass som minst gir EL, kanskje også CL dersom dommen mot City blir stående.

– Men dette vil jo selvsagt de forskjellige lagene ha helt ulike synspunkt på i forhold til hvordan de ligger an nå kontra forrige sesong, og vi kommer nok ikke til en unison enighet på det punktet.

Hvordan bør det løses med nedrykk?

– Igjen, fra 12. til 18. plass skiller det 10 poeng, som igjen viser hvor jevnt det er i Premier League, og derfor helt umulig å sende noen ned/opp uten at sesongen fullføres, også her har du Aston Villa med en kamp mindre og tre poeng som kan ta dem over streken. Uansett hvordan du vrir og vender på dette så er det forskjellige meninger, og det kommer nok til å bli mange advokater som tjener penger i tiden framover om sesongen annulleres.

Bør Liverpool tildeles gullet ved en eventuell avslutning/kansellering av sesongen?

– Skulle det bli bestemt at sesongen blir stående som den er nå, og CL-plasser tilfaller de som innehar plassene med dagens tabell, og de 3 nederste rykker ned, så ja, da bør også gullet tildeles. Men dersom sesongen annulleres i sin helhet så er det også naturlig for meg at det ikke kåres en vinner så lenge det ikke er noe som er avgjort.

– Uansett hvordan utfallet blir, så er den eneste plassen det ikke har vært jevnt i årets sesong mellom 1. plass og resten, og det er bare å ta av seg hatten og gratulere med en fantastisk sesong. Inntil fotballen returnerer og fasiten foreligger håper jeg alle holder seg trygge og følger myndighetenes råd, så ses vi igjen rundt fotballbanen når det er trygt, ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden.

Inntil fotballen returnerer og fasiten foreligger håper jeg alle holder seg trygge og følger myndighetenes råd, så ses vi igjen rundt fotballbanen når det er trygt, ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden - Bjørnar Valen