Daily Mail:Liverpool har lagt alle planer om å signere spillere på is

Liverpools forsøk på å sikre seg Timo Werner fra RB Leipzig er satt på vent på ubestemt tid.

2. apr 2020 kl 23.57 Einar Kvande

Liverpool har lagt alle samtaler om nye kontrakter og alle planer om å rekruttere nye spillere på is på grunn av usikkerheten som råder rundt korona-pandemien. Det melder Dominic King i Daily Mail.

Premier League-lederen har vært kraftig linket til RB Leipzig-spissen Timo Werner i vinter, og det er blitt hevdet at den tyske landslagsspilleren skal ha en utkjøpsklausul på 51 millioner pund som måtte aktiveres innen en bestemt dato i april.

Werner har flere ganger uttalt seg positivt om Liverpool og manager Jürgen Klopp, men nå ser det ut som angriperen må smøre seg med tålmodighet en god stund til før det eventuelt blir noen overgang.

Hva skjer med transfervinduet?

Det er helt uvisst hva som vil skje med transfervinduet i sommer, på grunn av usikkerheten som korona-pandemien skaper i fotball-Europa. 

Dominic King skriver at Liverpool for tiden ikke arbeider aktivt med noen overgangssaker. Dette arbeidet vil ikke gjenopptas før situasjonen er blitt mer oversiktlig. 

Det samme skal også gjelde i forhold til å forhandle om nye kontrakter med medlemmer av dagens tropp. 

Liverpool har forlenget kontraktene til en rekke spillere det siste året, inkludert avtaler med manager Klopp og James Milner i desember. Det som synes å ha mest hastverk er å avklare fotballfremtiden til Georginio Wijnaldum. Nederlenderens kontrakt løper ut sommeren 2021. 

Dejan Lovren er en annen spiller som vil stå uten kontrakt i juni 2021.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]