Oxlade-Chamberlain forteller om sin tilknytning til Norge

Midtbanespilleren har svart på spørsmål fra supporterne.

2. apr 2020 kl 16.52 Kenneth Baraas

Her er noen av spørsmålene som Alex Oxlade-Chamberlain svarte på:

Hva er din favorittrett?

– Det har alltid vært pasta. Jeg er veldig fan av det, men det er ikke ideelt å spise det hver dag, så jeg må bytte på litt. Sushi er også godt, men jeg må gå for pasta.

Hvem av lagkameratene velger du aller helst å ta en øl med?

– Vi får egentlig aldri muligheten til å gjøre det gjennom en hektisk sesong, så vi gjør egentlig ikke det. Men vi har gjort det noen få ganger sammen med hele laget. Robbo er fantastisk der, han er en herlig fyr.

Talenter og trening

Hvem er de mest spennende engelske talentene?

– Det er mange som er på vei opp og frem for tiden. Sancho er den åpenbare, Maddison er en fantastisk spiller, Mason Mount... det er for mange å nevne. England har en spennende fremtid foran seg.

Om trening

– Vi har blitt sendt med et treningsprogram som vi følger. Jeg er i ferd med å kjøpe en tredemølle for å sette inn her. Hittil har jeg tatt noen sprintøkter i garasjeanlegget og ute i gata.

Se hele videoen her:

Slekt fra Norge

Norske aner

– Jeg er åpenbart engelsk. Faren min sin side av familien er fra Jamaica, besteforeldrene mine bor der nå. Moren min sin side av familien er opprinnelig fra Skandinavia, jeg tror det er Norge. Så ja, det er litt spredd rundt omkring.

Beste målet under en kamp som han har vært involvert i

– Det er et vanskelig valg, siden det er noen fantastiske kamper jeg har vært involvert i. Men jeg må nok gå for Aaron Ramseys sin volley borte mot Galatasaray i 2013.

Om situasjonen

– Hold dere inne og høre på rådene fra myndighetene. Det er det beste vi kan gjøre nå for å holde oss trygge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]