– Han ga oss en ny dimensjon

Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain kjemper om den samme plassen på laget, og gir Liverpool flere strenger å spille på.

28. feb 2020 kl 20.37 Kenneth Baraas

Duoen deler på spilletiden i Liverpool-laget, men Jürgen Klopp understreker at det ikke er noen konkurranse mellom midtbanekollegaene. 

– De kjemper ikke mot hverandre, og forhåpentligvis ser ikke de på det slik heller. De har forskjellige ting ved seg. Keita kan selvsagt spille bedre, men det var ikke grunnen til at kampen var slik den var, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse.

– Ox kom på, og han var virkelig frisk. Han ga oss en ny dimensjon med hans naturlige egenskaper med hans direkte spillestil og fart. Han er rett og slett bare en annen type spiller. I ulike situasjoner trenger du ulike spillere, og de er alle eksepsjonelle. 

– Inntil den endringen, så var vi litt for satt i posisjonene våre. Det var ikke fleksibelt nok eller uforutsigbart nok, som gjorde det altfor enkelt å forsvare seg mot. Vi kom ikke gjennom forsvaret deres. Mens i andre situasjoner var vi for høyt opp på vingene, og de kunne straffe oss på kontringer.

Gode skadenyheter

Selv om det fordeles spilletid mellom midtbanespillerne i laget, så er det fremdeles flere på midtbanen som er ute med skade. Jordan Henderson, James Milner og Xherdan Shaqiri nærmer seg alle å bli kampklare, men Watford-kampen kommer for tidlig.

– Alle nærmer seg veldig. Hendo løper, Milly løper enda mer. Ingen er klare for denne kampen, men vi får se, spesielt med Milly, hva som er tilfellet til kampen på tirsdag.

– Jeg er ikke sikker på Hendo og Shaq enda, men de nærmer seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]