Spillerbørs:Innbytterne snudde kampen da Blackpool ble feid av banen i en forrykende andreomgang

Gode innhopp fra Curtis Jones, Harvey Elliott og Divock Origi, blandet med solid spill fra karer som James Milner, Takumi Minamino og Roberto Firmino, sørget for at det ble storseier over League One-laget Blackpool.

Alisson Becker4

Nådde ikke ned på det lave og harde skuddet som ga 1-0 til gjestene, og laget et klønete og fullstendig unødig straffespark som førte til 2-0. Ombestemte seg også på et utkast som skapte en komisk situasjon. Uryddig av brasilianeren i denne kampen. Byttet ut etter en drøy time.

Ki-Jana Hoever4

Virket usikker i første omgang, og var til stadighet på etterskudd. Svært varierende kvalitet på innleggene. Virket tryggere etter pause.

Billy Koumetio4

Må ta mesteparten av skylden for Blackpools første mål, da han mistet ballen høyt i banen, uten noen form for sikring bak seg. Dog skal det sies at pasningen fra Mohamed Salah heller ikke var noe smart trekk. 17-åringens manglende rutine skinte gjennom i dag.

Joël Matip6

Spilte en omgang, og markerte seg tidlig med en strålende takling. Scoret det viktige reduseringsmålet like før pause, med en kontant heading, og den scoringen var inspirasjonen hans lagkamerater trengte for å gjøre en mye bedre andreomgang.

James Milner7

Var Liverpools beste spiller før pause. Var aktiv med fremover. Slo et strålende innlegg som Matip headet i mål like før pause. Er alltid spillbar, og var også involvert i forspillet til Harvey Elliotts scoring.

Fabinho5

Brasilianeren er ikke i form, og klarte ikke å sette sitt preg på kampen i den omgangen han fikk på banen.

Naby Keita6

Har en suser i stolpen etter 39 minutter, og forsøker hele tiden å finne sine lagkamerater lenger fremme på banen med intelligente pasninger.

Takumi Minamino7

Vokser mer og mer inn i denne kampen, og bidrar både med scoring og målgivende etter pause.

Mohamed Salah5

Egypteren er fortsatt et godt stykke unna toppformen, og var relativt anonym i denne kampen. Har imidlertid en avslutning som gir en retur som blir plukket opp, som fører til Roberto Firminos scoring. Slo en horribel pasning på tvers av banen som satte Billy Koumetio i trøbbel da Blackpool tok ledelsen.

Roberto Firmino7

Spiller en mye bedre andreomgang enn førsteomgang, som laget også gjør totalt sett, og scorer det viktige 3-2 målet med en herlig flikk. I tillegg har han en herlig målgivende til Takumi Minamino, og bidrar i flere av Liverpools gode angrep etter pause.

Sadio Mané6

Går i offside en rekke ganger i første omgang, men kommer på scoringslista etter en skikkelig flipperspill-scoring i annen omgang.

Sepp van den Berg6

Spiller på det trygge defensivt, og kommer også på scoringslista helt på tampen av kampen.

Nathaniel Phillips6

Gjør ting enkelt, og bidrar til et mye tryggere Liverpool-forsvar etter pause.

Curtis Jones7

Kommer inn, begynner å trekke i trådene på midtbanen umiddelbart, og er på mange måter mannen som snur kampen. Slår mange gode pasninger, og er involvert i flere av Liverpools gode angrep. Herlig målgivende til Divock Origi, som mottar en nærmest ferdigscoret pasning. Liverpools bestemann.

Divock Origi

Belgieren får spille en snau halvtime, og det er litt for lite til å få børskarakter, men har et meget godt innhopp med både målgivende og scoring.

Harvey Elliott

Spilte også for lite til å få børskarakter, men hadde faktisk et enda bedre innhopp enn Origi. Kvikke bein, og også han noterte seg både for scoring og målgivende.

Adrián

Fikk en snau halvtime som erstatter for Alisson, og fikk lite å henge fingrene i. Måtte slå vekk et innlegg etter 82 minutter.