Klopp vil ikke hvile spillere mot Porto

Liverpool står foran en knalltøff uke med tre kamper.

27. feb 2018 kl 09.52 Arve Vassbotten

Til tross for den knusende 5-0-seieren i den første kampen mot Porto, insisterer Jürgen Klopp på å ikke hvile spillere til returen på Anfield tirsdag 6. mars.

– Det blir Newcastle, Porto og så Manchester United på en uke. Før Porto-kampen vil alle fortelle meg at jeg kan «hvile han, han og han», sier Klopp.

– Slik er situasjonen. Vi skal spille mot Manchester United, og vi vil ikke hvile noen. Vi vil spille med et sterkt lag mot Porto og et sterkt lag mot United.

Gjort unna roteringen

Nå skal det sies at Klopp også tidligere har uttalt at han ikke vil hvile spillere, men likevel utelatt noen av de viktigste spillerne fordi han mener andre er bedre egnet til akkurat kampen som kommer. Argumentet er ofte friske bein, heller enn hvile. Og bortsett fra til de to første kampene av sesongen har han endret laget til hver eneste kamp.

– Vi gjorde unna roteringen i vinter, i november og desember, slik at vi kunne være 100% skadefrie og i form nå. Nå som vi er 100% skadefrie vil de beste spillerne spille hele tiden, uttalte han tidligere denne måneden.

Han forsvarer likevel Arsene Wengers beslutning om å stille et svakere lag mot Østersund. Etter å ha vunnet første kamp 3-0, tapte Arsenal 2-1 hjemme i den andre kampen.

– Det er urettferdig. De kom seg videre og hadde en finale på søndag, likevel hører jeg bare etter kampen ting som: «Wow, det var pinlig mot et svensk lag», sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]