Avslører hva han sa til medspillerne i pausen

Dejan Lovren ba medspillerne våkne i pausen. Nå tror han flere vil respektere Liverpool FC.

11. apr 2018 kl 18.16 Johannes Steen

Dejan Lovren spilte en solid kamp på midtstopperplass da de røde senket Manchester City og tok seg videre til semifinalene i Champions League, og ble blant annet kåret til banens beste hos Liverpool.no. Overfor Daily Mail avslører kroaten at han i pausen var en av de mest høylytte i garderobepraten.

– For å være helt ærlig så ropte jeg en del i pausen. Jeg sa i fra til guttene at vi måtte våkne, for dette var ikke godt nok og at vi lå for dypt i banen. Klopp kom selvsagt og sa at de lå for dypt på grunn av at jeg og Virgil ikke pushet laget opp, sier Lovren.

Måtte holde hodet kaldt

Han forteller at han måtte minne laget om at de var bare en omgang unna å være i semifinalen i Champions League.

– Vi var nødt til å gi mer. De første 15 minuttene var ikke bra nok. I andre omgang hadde de at par sjanser, men skapte ikke stort. Etter 1-0-scoringen snakket et par av oss på banen om at vi måtte holde hodet kaldt og holde sammen.

Det at Liverpool for første gang på 10 år er blant de fire siste lagene som kjemper om Champions League-trofeet gjør at liverpool-fans igjen for alvor kan drømme om å vinne Europas gjeveste klubbturnering. I ligaen ligger de røde imidlertid 17 poeng bak de lyseblå fra Manchester, og Lovren mener det skyldes en treg start på sesongen og uhell med skader.

– Flere vil respektere Liverpool

– Det er helt klart det var de første 6-7 kampene av sesongen som ødela. Vi hadde mange uavgjort-kamper, og slik vippet de oss av førsteplassen. Vi hadde igjen uflaks med skader, mens City har hatt lite skader gjennom hele sesongen. De fortjener å vinne serien, men vi er i god form nå. Forhåpentligvis kan vi nå finalen og det vil være en god sesong for oss, sier stopperen.

Lovren tror at Liverpool kan prestere jevnere fra start til slutt neste sesong.

– Jeg er sikker på at vi kan legge press på de andre, og selv prestere bedre fra starten av neste sesong. Alle snakket om at City var favoritter, noe de var, men etter dette tror jeg at Liverpool kommer til å få mer respekt, slår kroaten fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]