På julaften starter forberedelsene til Leicester-kampen

Spillerne har fått fri på mandag - men det ble ingen fest etter lørdagens finale.

22. des 2019 kl 14.39 Arild Skjæveland

Nå er Liverpool-spillerne på flyet på vei tilbake til Merseyside, etter at laget kom tilbake til luksushotellet St Regis i Doha med pokalen kl. 02.00 lokal tid i natt.

Ifølge James Pearce i The Athletic ble det umiddelbart travelt for klubbens fysioterapeuter og massører, for her gjelder det å få alle som kan klare igjen til det travle juleprogrammet. Flyturen fra Doha til Liverpool er på sju timer, og også her skal massørene være i aksjon.

Det ble ingen stor fest på hotellet etter kampen i går. Til det er programmet og perioden laget er inne i for travel.

– Festing? Nei, jeg tror massasjen får være min feiring. Det er ikke så lenge til vi må i gang igjen, sa Gomez til The Athletic lørdag kveld.

Får mandagen fri

Paul Joyce i The Times har i høst skrevet om hvordan Liverpool gir spillerne sine flest mulig fridager som mulig. «Jürgen Klopp stoler på spillerne sine, og Pep Lijnders ønsker at spillerne skal ha første dag med restitusjon hjemme, for å få maksimalt antall fridager» rapporterte Joyce.

«Det er fokus på at spillerne skal ha mulighet til å være hjemme og få hvile», skrev han videre.

Ifølge Pearce har alle spillerne fått fri på mandag, før de rapporterer tilbake på Melwood på julaften. 24. og 25. desember blir da satt av til forberedelser til den veldig viktige kampen mot Leicester City på King Power Stadium på Boxing Day.

Torsdagens kamp er nummer én mot nummer to på tabellen. Skulle Liverpool vinne den kampen, vil de ha 13 poeng ned til Brendan Rodgers sitt lag, med én kamp til gode…

Leicester - Liverpool spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]