ØNSKET BLE INNVILGET:  Bobby Duncan ønsket seg bort etter bare ett år i klubben, og agenten skapte overskrifter med et angrep på Liverpool-ledelsen. Men mandag signerte tenåringen for Fiorentina.

– I min jobb er ingen engang i nærheten

Bobby Duncans agent skryter av egen innsats etter overgangen.

18-åringen signerte mandag for Fiorentina etter å ha ønsket seg vekk fra Liverpool FC i sommer.

Det var spissens agent, Saif Rubie, som bekreftet Duncans ønske og gikk offentlig til angrep på klubbledelsen, med sportsdirektør Michael Edwards i spissen. Rubie mente at tenåringen ble holdt i klubben mot sin vilje etter at de røde avviste Fiorentinas første bud.

I det åpne brevet skrev Rubie blant annet at Liverpool «ødelegger livet» til Duncan, som følgelig slet mentalt og låste seg inne på rommet sitt. Agenten nevnte også lønna til tenåringen flere ganger – og beskrev den som dårlig.

Rubie havnet i en amper diskusjon med Jamie Carragher på Twitter, og han fikk samtidig mange Liverpool-fans på nakken. Samme kveld ble agentens Twitter-konto slettet.

– Det er dette ledere gjør

Men gjennombruddet rundt overgangen kom likevel i helga: Fiorentina la frem et forbedret bud som fikk grønt lys, og Bobby Duncan, som ble hentet til de røde for 200 000 pund i fjor sommer, ble altså solgt for 1,8 millioner pund.

I tillegg vil Liverpool få 20 prosent av et eventuelt videresalg.

Med overgangen gjennomført har Rubie nå lagt ut et innlegg med Duncan på Instagram for å uttrykke sin glede.

«For å være blant den øverste prosenten, må du være forberedt på å gjøre det 99 prosent av resten ikke vil gjøre. I jobben min vet jeg at ingen engang kommer i nærheten», skriver Rubie.

«Ikke alt i livet er svart eller hvitt, og du må være i stand til å tilpasse deg og håndtere slagene. Nå har Bobby Duncan fått muligheten til å leve og erfare noe ikke mange andre unge engelske spillere har gjort. Det er dette ledere gjør. Vi følger ikke etter andre.»

«Takk til alle som har støttet med gjennom denne tøffe perioden, det betyr mye. Gleden av å fullføre jobben, gjør at alt av slit og tvil var verdt det.»

Spillerens selv har også kommet med en melding etter overgangen.

«Veldig glad for å ha signert for Fiorentina, og enda mer begeistret for å komme i gang! Kan ikke vente med å spille foran supporterne og oppleve den italienske kulturen. Takk for alle meldingene», skriver Duncan.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+