Flytrøbbel gjorde at Mané måtte tilbake til Merseyside tidligere enn planlagt

Mané skulle egentlig til hjemlandet for å feire prisen som årets afrikanske spiller.

9. jan 2020 kl 11.16 Arild Skjæveland

Tirsdag fikk Sadio Mané beviset på at han var den beste afrikanske spilleren i 2019. Det er første gang 27-åringen vinner prisen.

Etter seremonien i Egypt, var planen at han skulle til hjemlandet Senegal for å feire, men ifølge Liverpool Echo fikk ikke flyet hans tillatelse til å fly over Tunisia. Det gjorde at hjemturen ble avlyst, og at han heller dro rett tilbake til Merseyside for å starte forberedelsene til lørdagens bortekamp mot Tottenham.

– Planen min var først å dra til Senegal og takke folkene fra landet mitt, og og takke for alt de har gitt meg på min reise, men dessverre fikk vi ikke reist. Nå har vi en stor kamp mot Tottenham i helgen som jeg må fokusere på, men jeg er skuffet over at jeg ikke kunne dra hjem og si takk, på grunn av noe som var utenfor vår kontroll, sier han til Liverpoolfc.com

Drar snart tilbake

Angriperen planlegger å reise tilbake til hjemlandet ved neste mulige anledning.

– Jeg vil dra til Senegal så snart det er mulig, for det er noe som er veldig viktig for meg, sier Sadio.

– Jeg vil aldri glemme hva alle gjorde for meg. Alle som trodde på meg, og alle som ga meg sjansen til å spille fotball.

Tottenham - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]