– Jeg følte meg nesten som barnevakt til tider i dag

Adam Lallana forventet å vinne mot Everton, selv omgitt av unggutter.

5. jan 2020 kl 22.59 Arve Vassbotten

– Jeg følte meg nesten som barnevakt til tider i dag, sa Adam Lallana til Viasat etter å ha slått Everton 1-0 på Anfield.

Med sine 31 år var han Liverpools tredjeeldste på banen, etter Adrian (33 år) og James Milner (34 år).

– Beskjeden før kampen var: Forvent å vinne. Jeg bryr meg ikke om hvor mange unggutter det var eller gjennomsnittsalderen, vi forventet å vinne dette i dag, sa Lallana.

– Ingen overraskelse med seier

For ordens skyld var gjennomsnittsalderen på Liverpools lag 24 år da kampen startet, om man regner i hele år. Da James Milner ble erstattet av Yaser Larouci etter ti minutter, gikk gjennomsnittsalderen ned til 22,6 år.

På banen var da 16 år gamle Harvey Elliott, Neco Williams og Curtis Jones på 18 år, Yaser Larouci på 19, Joe Gomez, Nat Phillips og Pedro Chirivella på 22, Takumi Minamino og Divock Origi på 24 år.

HERLIGE BILDER:
HERLIGE BILDER:   Jürgen Klopp var uten tvil imponert av det laget hans oppnådde da han valgte å spare de fleste av førstelagsspillerne.

– Vi vet hvor gode ungguttene er. De trener med oss hver dag. Det handler om å leve i og puste inn den vinnermentaliteten vi har nå, og det var ingen overraskelse at vi kom ut av dette med en seier, mente Lallana.

– Det blir som en avhengighet. Man vil vinne hver eneste kamp. Vi er i FA-cupen av en grunn, og det er for å vinne den. Og manageren sa han valgte laget som hadde best sjanse for å vinne kampen, og det skjedde.

– Nå ser vi fram til trekningen og hvem vi får neste gang, sa Lallana.

Den trekningen blir foretatt mandag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]