Belgisk forsvarsspiller gjorde et nummer ut av Hendos svalestup

Thomas Meunier var ikke helt fornøyd med måten Jordan Henderson skaffet England straffespark på.

12. okt 2020 kl 09.21 Einar Kvande

Jordan Henderson spilte fra start da England var vertskap for Belgia i Nations League på Wembley i går kveld, og det var Liverpool-kapteinen som skaffet England straffesparket de utlignet på etter 39 minutter.

Måten det skjedde på falt ikke i god jord hos Belgia-forsvarer Thomas Meunier, som syntes Hendo gikk vel lett i bakken på cornersituasjonen som førte til straffesparket.

Hendo fikk Meuniers arm rundt seg, noe som var nok til at midtbanespilleren gikk i bakken. Etter kampen gikk Dortmund-stjernen over til Henderson for å takke for kampen, og da kunne ikke belgieren dy seg, men måtte poengtere at Hendo hadde gått veldig lett i bakken.

Straffesparket var tema i intervjuet etter kampen

Etter kampen fikk Henderson spørsmål om hva som skjedde da han fikk straffesparket.

– Jeg kom meg foran min mann på corneren, og kjente armen hans på skulderen. Jeg følte han dro meg tilbake. Så jeg følte det var et straffespark, svarte kapteinen.

Henderson hadde kapteinsjobben også for landslaget, og spilte 67 minutter. Trent Alexander-Arnold var også med fra start, etter at han sto over privatlandskampen mot Wales tidligere i uken. Han var tredje sist på ballen da Mason Mount scoret vinnermålet. Høyrebacken var på banen i 79 minutter. Joe Gomez var verken på banen eller benken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]