– Dette var det siste vi trengte nå

Jürgen Klopp oppgitt etter skade på enda en midtstopper.

27. okt 2020 kl 23.31 Einar Kvande

– Dette var det siste vi trengte nå, sa Jürgen Klopp da han av BT Sport ble bedt om å kommentere Fabinhos skade etter 2-0 seieren over Midtjylland.

– Jeg vet han kjente noe i hamstringen, og det er ikke bra. Han sa han kunne ha fortsatt å spille, men da kunne han ikke ha spurtet, noe som ikke ville ha vært til hjelp for oss. Vi får se hvordan det går. Vi vil vite mer etter at han har hatt en scan.

Dersom verken Fabinho eller Joël Matip blir spilleklare til lørdagens kamp mot West Ham, betyr det sannsynligvis at 19 år gamle Rhys Williams blir Joe Gomez sin stoppermakker mot The Hammers. Alternativene er uprøvde unge stoppere som Nat Phillips, Billy Koumetio og Sepp van den Berg.

Liverpool-manageren innrømmer at det ikke ser så lyst ut på skadefronten akkurat nå.

– Det er litt som et ekteskap. Du må holde sammen både i gode og dårlige dager. Dette er ikke dårlige dager, men vanskelige dager. Nå må vi holde sammen mer enn noen gang tidligere. Guttene gjorde det i kveld.

Klopp syntes det ble en hektisk kamp mot Midtjylland, og innrømmer at 2-0 seieren satt langt inne.

– Det var en vanskelig kamp. Veldig hektisk. Honnør til Midtjylland. De lærte en skikkelig lekse av den første kampen i Champions League. De var utrolige til å presse ballfører i kveld. De har min fulle respekt for det de gjorde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]