Hinter om at Hendo blir hvilt

Gareth Southgate antyder at han ikke kommer til å benytte Jordan Henderson mot Danmark.

12. okt 2020 kl 12.44 Einar Kvande

Jordan Henderson spilte 67 minutter da England slo Belgia 2-1 i Nations League søndag. Nå hinter landslagssjef Gareth Southgate om at han ikke kommer til å benytte Liverpool-kapteinen i onsdagens kamp mot Danmark, ettersom Liverpool-kapteinen kun har spilt 112 minutter i Premier League denne sesongen på grunn av en muskelskade han har slitt med.

Hendo ble byttet ut etter første omgang mot Chelsea den 20. september på grunn av en stram lårmuskel. Han var tilbake i trening den 2. oktober, og satt på innbytterbenken mot Aston Villa to dager senere. 

– Med Jordan er det litt komplisert, for han spilte bare 60 minutter i den første kampen for sin klubb, og deretter 45 minutter uken etterpå. Så vi må vurdere veldig grundig hva vi gjør med ham, uttalte Southgate til ESPN etter seieren over Belgia.

Liverpool skal som kjent møte Premier League-leder Everton i en kamp som har tidlig avspark på lørdag, og Jürgen Klopp vil håpe å ha sin kaptein frisk og raskt til lokaloppgjøret.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]