– Jeg har bestemt meg for å bli i Liverpool

Xherdan Shaqiri gir inntrykk av at det var han selv som ikke ønsket noen overgang på transferdeadline-dagen.

6. okt 2020 kl 19.52 Einar Kvande

Xherdan Shaqiri, som testet positivt for koronaviruset da han sluttet seg til det sveitsiske landslaget, er blitt intervjuet av Thuner Tagblatt i hjemlandet. Han fikk blant annet spørsmål om hvor nær han var en overgang bort fra Liverpool før transfervinduet stengte ved midnatt natt til tirsdag.

– Media skriver mye rart, men til syvende og sist er jeg fortsatt i Liverpool, sa Shaqiri.

– Jeg har en langtidskontrakt med Liverpool, og jeg føler meg i veldig god form, uttalte han før det ble klart at han var smittet av koronaviruset.

– Jeg har bestemt meg for å bli i Liverpool. I fotball er det alltid spekulasjoner.

– Jeg tror at disse landskampene kommer på et godt tidspunkt for meg. Nå får jeg sjansen til å spille igjen, og være på offensiven når jeg drar tilbake til Liverpool, sa Shaqiri.

Men det var altså før han visste at han hadde koronaviruset, og nå må han stå over privatlandskampen mot Kroatia og de to Nations League-kampene mot Spania og Tyskland. Isteden må 28-åringen tilbringe de neste ti dagene i isolasjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]