Klopp syntes Joe Gomez hadde et sensasjonelt godt innhopp

Virgil van Dijk ble alvorlig kvestet av Jordan Pickford, men Jürgen Klopp var fornøyd med erstatteren.

17. okt 2020 kl 22.28 Einar Kvande

Joe Gomez ble kastet innpå av Jürgen Klopp elleve minutter ut i Merseyside-derbyet, etter at Jordan Pickford hadde grisetaklet Virgil Van Dijk fem minutter tidligere, slik at nederlenderen måtte forlate banen med det som trolig er en alvorlig kneskade.

– Vi mistet vår beste spiller veldig, veldig tidlig, men Joe Gomez spilte en sensasjonelt god kamp. Alle trodde nok at Everton ville få fritt spillerom om de slo lange baller mot Calvert-Lewin etter at Van Dijk ble skadet, men Gomez håndterte det på strålende vis. Det likte jeg, sa Klopp etter kampen.

– Jeg er ikke bekymret for laget, men jeg er virkelig ikke i godt humør etter denne kampen. Vi skulle ha vunnet kampen. Vi gjorde ikke det, og jeg har fått spillere skadet. Det er ikke bra. Vi får se hvordan vi responderer på det.

– I dag responderte vi med å score et sent vinnermål som av en eller annen grunn ikke ble tellende. Så guttene gjorde det bra, men de kunne ikke forstå hvorfor det ikke ble tellende. 

– Hvordan spillerne spilte i dag hadde ikke noe med beskjeden jeg ga dem for to uker siden. Dette er ekstraordinære gutter. Disse guttene er et lag. Jeg er 100 prosent stolt over å være deres manager. Ja, mot Aston Villa spilte vi under pari. Spiller du en dårlig kamp, taper du i Premier League. Vi tapte 7-2. Det skjer ikke ofte. Jeg er ikke overrasket over reaksjonen. Det var hva jeg ønsket å se, men likevel fikk vi bare uavgjort.

– Men kampen, prestasjonen og reaksjonen tror jeg alle syntes var ganske god i dag. Everton er i sensasjonelt god form, og har vunnet alle sine kamper. Og så dominerer vi mot dem slik vi dominerte her i dag, selv under veldig, veldig vanskelige omstendigheter, der vi mistet vår beste spiller veldig, veldig tidlig. 

Sensasjonell scoring av Mo

Klopp kommenterte også at Mohamed Salah scoret sitt mål nummer 100 for Liverpool.

– Jeg håper dere finner et sted i notatene deres hvor ofte jeg har sagt hvor god Mo er, og alle disse guttene er gode. Målet var sensasjonelt. Men jeg er ikke i humør til å snakke om det nå. Ja, det var et sensasjonelt mål, og antall scoringer han har gjort er utrolig. Det er helt sprøtt. Men ikke engang Mo ønsker å snakke om det for øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]