Kommer ikke til å sette noen dato for Virgil

Nederlenderen er ikke operert ennå, og klubben kommer ikke til å komme med oppdateringer om når de forventer ham tilbake.

23. okt 2020 kl 15.26 Arild Skjæveland

Det har snart gått en uke siden Virgil van Dijk ble taklet av Jordan Pickford, og pådro seg en alvorlig kneskade. Kanskje kan hele sesongen ryke for nederlenderen – men det vil det ta lang tid før vi får finne ut.

Jürgen Klopp og Liverpool har ingen planer om å sette noen dato for når de håper å ha 29-åringen tilbake.

– Jeg kan skjønne at folk er interessert i det. Virgil var her, og er okei, men ting som når operasjonen skal skje og sånne ting… Jeg synes ikke det gir mening at vi skal komme med en tidsplan for det hver dag, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

– Det vil gå bra, og det skal skje når det passer. Det er det. Han er så bra som han kan være, sa Klopp.

Vil ta tiden til hjelp

Det har vært rapporter om at det kan være mer som har røket inni kneet enn korsbåndet, men klubben og Klopp kommer ikke til å kommentere det mer. De vil heller ikke snakke om når de håper at han er tilbake.

– Vi ønsker ikke en gang å vite det, om jeg skal være ærlig. Det vil ta tid, det er helt klart.

– Når alt kommer til alt er det slik: alle mennesker er ulike, og så vi bør ikke begrense oss til å si «for ham tok det så lang tid, og for ham var det så lenge». Det gir mening fra et spesielt tidspunkt i rehabiliteringen. Under rehabiliteringen er det individuelt, for kroppene reagerer annerledes på det. Derfor er det ikke behov for noen tidsplan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]