Ombestemte seg på tirsdag

Liverpool har krevd 18 millioner pund for Marko Grujic.

7. okt 2020 kl 08.28 Arild Skjæveland

Marko Grujic har vært ønsket av flere klubber denne sommeren, men ingen har vært villig til å betale det Liverpool krever for 24-åringen. Ifølge James Pearce i The Athletic var han tilgjengelig for 18 millioner pund. 

Helt siden i sommer har Liverpool FC sagt at det er uaktuelt med et nytt utlån, etter at serberen har spilt en halv sesong i Cardiff og to fulle sesonger for Hertha Berlin på lån siden 2018.

De røde skal ha ombestemt seg på tirsdag, da det kom en henvendelse fra FC Porto.

Får spille i Champions League

På mandag ble Portos midtbanespiller Danilo Pereira lånt ut til Paris Saint-Germain. Den franske klubben betaler fire millioner euro for låneavtalen, og har forpliktet seg til å gjøre avtalen permanent for 20 millioner euro til sommeren.

Det åpnet for en sentral midtbanerolle for Grujic, som har et ønske om å spille fast. Liverpool tok en avgjørelse på at det var best for spillerens utvikling at han spiller en sesong i Portugal, heller enn å trene med laget på Melwood.

Jürgen Klopp skal ha likt tanken på at Grujic skal spille i Champions League denne sesongen. 24-åringen får møte Manchester City to ganger i gruppespillet. Spilleren selv skal være glad for at avtalen gikk i boks, og det rapporteres at han fortsatt håper at han kan ha en fremtid på Anfield. Han har kontrakt til sommeren 2023.

Porto vant Primeira Liga forrige sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]