– Så lenge vi kan holde oss kompakte har vi en god sjanse til å ta poeng fra Liverpool

West Ham har tatt poeng fra Manchester City, Tottenham og Leicester, og Jarrod Bowen er optimistisk før helgens møte med Liverpool.

29. okt 2020 kl 13.34 Mari

Liverpools neste motstander er West Ham United, og Hammers-spiss Jarrod Bowen har stilt til intervju med West Ham TV om sesongstarten og neste utfordring.

– Anfield er naturligvis en utrolig stadion. Dessverre vil den ikke ha den samme atmosfæren som vi opplevde forrige sesong, men det blir en ny utfordring for meg og laget, sier Bowen.

– Vi vet de kommer til å ha mye av ballen

West Ham sto bak en fantastisk snuoperasjon for to runder siden da de lå under 3-0 mot Spurs, før de scoret tre mål fra kampens 82. til 94. minutt.

– Det er en utrolig enhet i laget og selv innbytterne hadde en innvirkning på kampen mot Spurs, de gjorde en forskjell, som er det manageren vil se. Det er ikke bare startelleveren, det er alle involvert i kamptroppen, så all honnør til dem.

Ikke bare var det Mourinho og Spurs som ble nektet alle poengene mot David Moyes sine menn, også Manchester City klarte bare knabbe ett fra hovedstadslaget forrige helg. 1-1 ble det i London forrige lørdag.

– Vi vet hvor sterke dette Liverpool-laget er men etter kampene våre mot Tottenham og Manchester City, føler jeg at vi kan dra dit med håp om å få med oss så mye vi kan.

– Vi vet de kommer til å ha mye av ballen og prøve å straffe oss på forskjellige måter, men så lenge vi kan forsvare oss godt og holde oss kompakte, som vi alltid må gjøre på bortebane og spesielt mot Liverpool, har vi en god sjanse.

Bowen er naturlig nok fornøyd med starten på sesongen, hvor de har tatt åtte poeng på seks kamper, samtlige poeng mot lag som fullførte blant topp åtte på tabellen i forrige sesong. West Ham har slått Leicester og Wolves, og spilt uavgjort mot nevnte Manchester City og Tottenham.

– Det viser hvilken tro og hvilken kvalitet vi har denne sesongen.

– Vi kastet bort Newcastle-kampen og det var ikke godt nok, men siden den gang har vi spilt mot lag som ingen trodde vi skulle ta poeng mot og vi har plukket poeng langs veien. Vi kunne ha vunnet mer, men å ta de poengene vi har gjort må jeg gi honnør til guttene, trenerteamet og manageren for.

– Nå venter enda en tøff kamp, så det blir en ny mulighet til å vise oss frem og plukke flere poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]