Deadline day nummer to i dag:Siste sjanse for å finne seg en ny klubb

Flere Liverpool-spillere kan forsvinne permanent eller på lån i løpet av fredagen.

16. okt 2020 kl 08.33 Jens Bessesen

Fredag er overgangsvinduets aller siste dag etter at den opprinnelige deadline day var mandag 5. oktober. Den siste halvannen uken har Premier League-klubber og English Football League-klubber hatt lov til å handle med hverandre, men siste frist er altså klokken 18.00 norsk tid i kveld. 

For Liverpool betyr det at flere spillere kan forsvinne. 

Wilson og Kane nærmer seg

Torsdag kveld ble det meldt fra journalist Pete O'Rourke at Harry Wilson er på vei til Cardiff etter at Liverpool skal ha godkjent et lånetilbud. Ifølge BBC vil Cardiff betale en sum på en million pund i tillegg til å betale hele kantspillerens lønning. Swansea og Bristol City kjemper også om å hente Wilson på lån. 

Rob Staton i BBC meldte like etterpå at Championship-klubben Barnsley er i ferd med å sikre seg Liverpools midtbanespiller Herbie Kane. Det er usikkert om det er snakk om lån eller en permanent avtale for 21-åringen.

Fredag morgen melder velinformerte Paul Joyce i The Times at Wilson nærmer seg Cardiff, mens det er snakk om en permanent avtale for Kane til Barnsley.

Ben Woodburn, Yasser Larouci, Nat Phillips, Liam Millar og Sepp van den Berg har vært linket bort fra klubben gjennom hele overgangsvinduet, enten på lån eller permanente overganger. Det vil ikke overraske om noen av disse også forsvinner ut innen klokken 18 i kveld. 

Skulle det ikke dukke opp noen interessenter vil det bare være to og en halv måned til spillerne igjen får bytte klubber, når januarvinduet åpner. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]