Jürgen Klopp:– Vinneren etter 90 minutter burde ha vært oss, men vi lever ikke i drømmeland

Liverpools tyske trener var tydelig på hvem som fortjente seieren torsdag kveld.

1. okt 2020 kl 23.37 Jens Hapnes Rege

Liverpool var det klart beste laget mot Arsenal og skapte flere store sjanser, men ingen av spillerne maktet å overliste Bernd Leno i åpent spill. 

Det viste seg at det var mulig å overliste den tyske sisteskansen i straffekonkurransen, men Divock Origi og Harry Wilsons svake straffespark førte til at Arsenal trakk det lengste strået. 

Jürgen Klopp var fornøyd med alt bortsett fra resultatet da han snakket med Sky Sports etter kampen. 

Greide ikke avgjøre

– Vinneren etter 90 minutter burde ha vært oss, men vi lever ikke i drømmeland. Jeg så en veldig god prestasjon, og jeg så veldig mye av det jeg ønsker å se når vi har på oss denne nydelige drakta. 

– Det så veldig bra ut, men vi manglet den siste biten. Vi hadde mange muligheter - jeg likte det guttene viste til meg, sa tyskeren etter kampen. 

SKUFFENDE RESULTAT: Liverpool ble til slutt slått ut på straffer.

SKUFFENDE RESULTAT: Liverpool ble til slutt slått ut på straffer.

Liverpools 53-årige manager forklarte hvorfor nøkkelspillerne Mo Salah og Virgil van Dijk startet i turneringen som vanligvis bortprioriteres. 

– Vi har ikke mange alternativer i forsvaret - Joel er tilbake etter landslagspausen, som er veldig bra. Både Salah og van Dijk kunne ha spilt 90 minutter, men det var ikke planen, utdypet han. 

Fornøyd med ungguttene

Neco Williams, Rhys Williams og Harry Wilson fikk alle hele kampen på banen i den røde drakta, og Klopp var fornøyd med prestasjonene til de urutinerte spillerne. 

– Rhys var veldig god i kveld. Neco var god og Harry var god, sa han kort om kampene til ungguttene. 

Etter en skuffende avslutning mot Arsenal torsdag kveld har Liverpool muligheten til å fortsette på mestersporet i Premier League allerede søndag kveld. Da skal de regjerende mesterne gjeste Villa Park. 

Kampen som kan føre Liverpool til toppen av tabellen starter 20.15, og sendes på TV2 Sport Premium. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]