Boothroyd sikker på at Williams blir friskmeldt til helgens kamp

Det er en hofteskade som har plaget den unge midtstopperen de siste dagene.

18. nov 2020 kl 17.50 Einar Kvande

Rhys Williams ble utelatt fra troppen til England U21 mot Albania tirsdag kveld, og ble isteden sendt hjem til Liverpool. Nå har England U21-manager Aidy Boothroyd kommet med ytterligere detaljer rundt skaden til 19-åringen, hvor han avslører at det dreier seg om problemer med den ene hoften.

Boothroyd opplyser at han sendte Wlliams hjem til Liverpool etter at tenåringen klaget over en stiv hofte.

– Han har ligget forkjært mens han sov, avslører Boothroyd til The Athletic.

– Vi kunne ikke ha ham på benken, og det var ingen vits i at han satt på tribunen. Den beste løsningen for ham var å sende ham hjem til Liverpool. Jeg er sikker på at Liverpools medisinske stab vil sørge for at han blir kvitt den lille stivheten han har i hoften.

– Det er ingen problemer forbundet med dette i det hele tatt. Dersom noen av våre spillere sliter med småskader og andre plager, vil vår medisinske stab kontakte den medisinske staben til spillerens klubb. I Rhys sitt tilfelle valgte vi å ikke ha ham på benken, da vi hadde mer en nok spillere tilgjengelig.

– Han kom ikke til å spille, og han kom ikke til å sitte på benken, og jeg mente da at det beste var å få ham tilbake til Liverpool, slik at han kan bli klar til helgens kamp. Dersom det er bruk for ham mot Leicester, er jeg sikker på at han blir tilgjengelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]