Frykter Gomez vil miste hele sesongen

Midtstopperen har vært på skann, og resultatene kommer på torsdag.

11. nov 2020 kl 23.39 Arild Skjæveland

Hvor alvorlig kneskaden til Joe Gomez er vil vi ikke få vite før han har vært på skann og videre undersøkelser, men det er mye som tyder på at det er veldig alvorlig.

Ifølge The Independent kan midtstopperen miste resten av sesongen, etter skaden han fikk på England-trening. 

Gomez ble sendt rett på skann, og det er ventet at resultatene vil komme på torsdag. Det er håp om at han ikke har fått en ny ACL-skade. Det er samme skaden som Virgil van Dijk fikk mot Everton, og som Gomez fikk da han spilte under Gareth Southgate for England U21 for fem år siden.

The Telegraph skriver at det kan dreie seg om en skade av senen fra kneskålen til leggbeinet. Da vil han også miste hele sesongen, og kanskje være ute enda lenger.

– Satt fast i gresset

Miguel Delaney i The Independent skriver at fallet hans gjorde at en umiddelbart ble bekymret. Det var ingen medspillere rundt ham da det skjedde.

Enkelte som så situasjonen, trodde at knottene hadde satt fast i gresset, men det er ikke bekreftede opplysninger.

– Joe slo en pasning eller bevegelse uten noen rundt seg, og endte opp på bakken i store smerter. Det å se Joe gå gjennom noe slikt, og se hvor mye smerte han var i var vanskelig for alle guttene, sier Burnley-målvakt Nick Pope.

Det skal ha skjedd på en rolig treningøkt.

– Med Joe visste vi om mengden han hadde spilt de siste seks ukene, så vi ga ham og de andre spillerne som hadde spilt i Europa en ekstra dag med restitusjon. Likevel har noe slikt som dette skjedd, sier Gareth Southgate.

Andy Robertson er nå den eneste fra Liverpools forsvarsrekke fra forrige sesong som ikke er skadet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]