– Jeg ante ikke hvordan vi skulle forberede oss til kampen mot City i juli

Liverpool tapte 4-0 for Manchester City på Etihad bare noen dager etter at de ble ligamestere.

8. nov 2020 kl 10.11 Einar Kvande

Jürgen Klopp innrømmer at forberedelsene til Liverpools forrige bortekamp på Etihad slett ikke var optimale. 

– Vi hadde vunnet ligaen for første gang, så jeg hadde ingen anelse hvordan vi skulle forberede oss til den neste kampen, siteres Klopp av BBC Sport.

– Jeg ønsket ikke å overdrive, ved å si at dere må glemme det som skjedde for noen dager siden, for nå møter vi City og kan vise verden hvor gode vi er. Jeg aner ikke om det jeg gjorde var rett eller feil. Jeg vet spillerne mine ønsket å vinne kampen, men vi var ikke så fokuserte som vi vanligvis er i disse kampene, forklarer Liverpool-manageren.

Liverpool ligger for øyeblikket bak Southampton på målforskjell i toppen av Premier League, mens City er fem poeng bak på tolvteplass, men har spilt en kamp mindre.

Klopp har slått Manchester City-manager Pep Guardiola flere ganger enn noen annen manager, med ni seire på 19 kamper.

– Vi burde møte hverandre hyppigere, men jeg er glad vi ikke gjør det på grunn av kvaliteten som lagene hans har. Jeg kjenner ikke statistikken, men jeg vet vi har møtt hverandre ganske ofte, og at jeg ikke har tapt alle kampene. Men disse kampene har vært utrolig vanskelige.

Manchester City - Liverpool har avspark klokken 17.30 i ettermiddag, og blir sendt på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]