– Jeg har vært her før og vet hva som kreves

Joe Gomez har lagt ut melding etter å ha pådratt seg den alvorlige kneskaden.

13. nov 2020 kl 21.39 Jens Bessesen

Vondt gikk til verre for Liverpools forsvar onsdag, da nyheten kom om at Joe Gomez hadde skadet seg på Englands treningsøkt. Det viste seg tidlig at det dreide seg om en alvorlig skade, og torsdag opplyste Liverpool FC at Gomez var operert for en skade i en sene i kneet. 

Midtstopperen vil miste en betydelig del av sesongen, og et mål vil være å rekke neste års EM-sluttspill med England.

Gomez har en lang skadehistorikk med flere alvorlige skader, og han vet hva som må til for å komme tilbake. Fredag har han lagt ut en melding til sine følgere på Instagram. 

– Veien tilbake har allerede begynt. Jeg har vært her før og vet hva som kreves, skriver han. 

– Jeg kommer tilbake bedre og sterkere enn noen gang. Jeg er lei meg, men dette er del av Guds plan og jeg tror alt skjer av en grunn. Jeg vil takke alle for støtten. Jeg er fokusert på rehabiliteringen og vil støtte lagkameratene så godt jeg kan. Sees snart, skriver 23-åringen.

Skadelisten til Liverpool har nå hopet seg opp, med både Gomez, Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold ute. Mohamed Salah mister også kampen mot Leicester etter å ha testet positivt for Covid-19, mens Fabinho og Thiago Alcantara kjemper for å bli klare i tide.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]