Kampen mot Midtjylland kan spilles i Danmark likevel

Engelske myndigheter har lempet på restriksjonene. Dermed kan Liverpool og Midtjylland møtes i Herning.

27. nov 2020 kl 09.57Jens Bessesen

Borussia Dortmund la torsdag kveld ut det som så ut som en bekreftelse på at Liverpool og Midtjylland skulle møtes på Signal Iduna Park 9. desember, som følge av Englands innreiserestriksjoner mot Danmark.

Nå har imidlertid engelske myndigheter lempet på kravene, og toppidrettsutøvere er igjen fritatt fra karantene. Det betyr at kampen kan gå som opprinnelig planlagt i Herning, melder Midtjylland på sine nettsider.

Kampen på MCH Arena er den siste i årets gruppespill og har avspark 9. desember kl. 18.55. Midtjylland står med null poeng og havner uansett sist i Champions League-gruppen. Liverpool kan sikre avansement mot Ajax uken før.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]