Liverpool bekrefter planer om å slippe inn 2000 supportere på Wolves-kampen

Liverpool FC har nå kommet med planer for hvordan de skal gjennomføre gjenåpningen neste helg.

27. nov 2020 kl 15.17Jens Bessesen

Liverpool FC har nå kommet med planene for hvordan de skal slippe inn 2000 supportere til kampen mot Wolverhampton neste søndag. Liverpool er et av ti lag i Premier League som har fått grønt lys til å åpne stadion for tilskuere igjen, ettersom regionen ligger på smittenivå nummer to. 

Planene må gjennom godkjenning i byrådet neste uke før de kan bekreftes hundre prosent, skriver liverpoolfc.com.

Slik fordeles billettene

75 prosent av billettene skal gå ut for salg og fordeles som vanlig til sesongkortholdere som oppfyller kriteriene. De resterende billettene går til hospitality, spillere, og til sponsorer. 

Det vil kun bli åpnet for å sitte på Main Stand, og kun folk som bor i Liverpools byregion får anledning til å kjøpe billett. 

De få som er så heldige å få tak i en billett må ut med snaue 45 pund, godta en rekke retningslinjer og vise til at de ikke er syke. Billettene blir lagt ut på nett i løpet av få dager. 

Dersom planene går gjennom i byrådet vil det være første gang siden kampen mot Atletico Madrid 11. mars at Liverpool kan ta imot tilskuere.

– Alle venter på små steg i riktig retning i alle deler av livet, og dette er et steg i riktig retning, sa Jürgen Klopp om gjenåpningen på dagens pressekonferanse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]