Manageren har hatt sin siste dag på Melwood

Liverpool flytter nå til AXA Training Centre i Kirkby.

9. nov 2020 kl 18.23 Arild Skjæveland

Nå har Liverpool 18 spillere på landslagssamling, og det er ikke mange igjen på Merseyside. De som er igjen, vil ikke lenger kjøre inn porten på Melwood neste gang de skal på trening.

Spillere som Fabinho og Thiago Alcantara er på vei tilbake fra skade, og når de omsider vil starte forberedelsene inn mot Leicester-kampen som de forhåpentligvis blir klare til, skal det skje på klubbens nye treningsanlegg i Kirkby.

Liverpool er nå på flyttefot, og Jürgen Klopp har hatt sin siste arbeidsdag på kontoret på Melwood. Liverpoolfc.com var på plass, og tok de siste bildene av Klopp på hans gamle kontor før avreise til Manchester fo storkampen mot Manchester City på søndag.

Se bildene hos Liverpoolfc.com

Har du innspill til journalisten?
[email protected]