– Mot oss slo de selvsagt langt

Jürgen Klopp mener at Brighton forandret spillestil mot hans lag.

28. nov 2020 kl 21.26Einar Kvande

Førsteomgangen på Amex Stadium lørdag ble målløs, men Jürgen Klopp syntes likevel ikke det var noen dårlig omgang.

– Jeg likte førsteomgangen også. Brighton hadde selvsagt flere sjanser da, for vi måtte omstille oss. Vi måtte faktisk lære underveis i kampen. Dersom du analyserer Brighton, ser du at de spiller fotball mot alle lag. De spiller ballbesittende angrepsoppbygging mot alle lag. Men mot oss slo de selvsagt langt, og det er greit. Men det var den lille forskjellen, forklarte Liverpool-manageren til pressen etter kampen.

– De hadde Connolly på topp, og de slo tidlig i bakrom. Vår forsvarsrekke spilte sammen for første gang, så de måtte omstille seg til dette. Etter 20-25 minutter hadde de gjort det, og vi fikk kontroll på dette. 

– Connolly fikk en stor sjanse, og de andre situasjonene tok Ali hånd om. Så jeg likte førsteomgangen også.

– Så fikk vi Hendo på banen i andre omgang, og det er alltid til hjelp. Vi scoret et mål, men klarte ikke å score ett til. Vi scoret selvsagt et par mål til, men de ble annullert, og vi kunne ikke score et andre mål som ble stående. Så kom straffesparket, og slik er det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]