– Mo var i offside med foten, men vi er vant med armhuler og klubbmerker

Det var en tydelig irritert Jürgen Klopp som møtte pressen etter at Liverpool ble frarøvet seieren på overtid i Brighton.

28. nov 2020 kl 16.25Einar Kvande

Liverpool har ingen grunn til å sende julekort til gjengen i VAR-rommet i Stockley Park, etter at tre nye VAR-avgjørelser gikk i de rødes disfavør på Amex Stadium. Jürgen Klopp så sitt lag få to mål annullert for offside av VAR, mens herrene i VAR-rommet forærte Brighton et straffespark på overtid.

– Mo var i offside med foten, men vi er vant med at det er armhuler og klubbmerker som er i offside. Noen fortalte meg at scoringen til Sadio ble korrekt annullert. Dere prøver å skape overskrifter på min bekostning. Det gjør dere alltid. I dag sier jeg at straffesparket var korrekt, og dere er ikke fornøyd med svaret mitt, sa Klopp etter 1-1 på sydkysten.

– Jeg kunne ikke ha vært mer stolt av guttene. De spilte slik de måtte. En ny forsvarsrekke slet litt, og falt ikke av til riktig tid. Vi hadde litt problemer med energien.

– Nat Phillips spilte en eksepsjonell kamp. I fotball trenger du alltid litt flaks i en tøff bortekamp, så dette endte uavgjort. De tre på topp var gode, og jobbet godt sammen. Dersom jeg får oppleve en dag der Salah smiler når han blir byttet ut, er noe galt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]