Robertson sliter med hamstringskade - ikke med i Skottland-troppen

Andy Robertson står over landskamp grunnet skade. Dermed er hele Liverpools forsvarsfirer for øyeblikket skadet.

15. nov 2020 kl 14.21 Jens Bessesen

Skottland møter Slovakia borte i Nations League klokken 15, altså under tre døgn siden de tok seg til EM 2021 med seier på straffekonkurranse mot Serbia. Andy Robertson er ikke med i skottenes tropp til kampen. 

Før kampen meldte landslagssjef Steve Clarke at Andy Robertson var usikker til kampen, og nå er det altså bekreftet at han ikke spiller. 

Flere medier opplyser at det dreier seg om en hamstringskade for venstrebacken, som er kaptein for det skotske landslaget.

Det er usikkert hvor lenge Robertson er ute og hvor alvorlig skade det er snakk om. Håpet er at det er føre var-prinsippet som er tatt i bruk for backen som har spilt enormt mye den siste tiden.

Robertson har spilt det meste av minutter for Liverpool denne sesongen, og som kaptein var han på banen i 120 minutter for Skottland torsdag. Etter kampen sa venstrebacken at han kjente noe som liknet på en krampe i hamstringen mot slutten av kampen. 

Liverpool og Jürgen Klopp vil håpe det bare er snakk om et mindre problem for Robertson. Med både Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk og Joe Gomez definitivt ute er det lite igjen av forsvarsrekka vi har blitt vant med å se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]